2821
2789
عنوان

آلرژي و عوض كردن شيرخشك😖

97 بازدید | 11 پست

ديروز دخترمو بردم دكتر گوارش چرن حس ميكردم اصلا وزن اضافه نميكنه الان دو ماهو ده روزشه ٤٤٠٠ شده و وزن تولدش ٣٢٠٠ بود.دكتر بهش آپتاميل پپتي جونيور داده و قطره و آزمايش مدفوع،ولي از ديشب پير شدم نميخوره كه نميخوره ديگه بعد چهار ساعت شايد ٦٠ تا بخوره اونم با اجازه ي دكتر براش يه كوچولو نبات ريختم و اينكه امروز دو بار اسهال بود پي پي ش .واقعن نميدونم چي كار كنم كه بخوره يه كم وزن بگيره به نظرتون اين شير خشك وزن ميده اصلا!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی فکر میکنی به پروتئین گاوی آلرژی داره؟

بله دكتر كه اينو ميگه حالا گفته آزمايش مدفوع بده شايد اونجا مشخص بشه

چون ازم پرسيد مدفوعش چربه گفتم آره 

يعني دفع چربي داره!؟

برا من اپتامیل جواب نداد ببلاک دادم خوشمزه تره ب نسبت  اپتامیل برا دختر من یبوست و استفراغ ب ه ...

ایشون بچه شون آلرژی داره و شیر خشک بدون پروتئین گاوی دکتر براش تجویز کرده نه شیر خشک رگولار 

لطفا اشتباه راهنمایی نکنید

عزیز الرژی علائم داره بچه اسهال میشه استفراغ میکنه همش شیر رو 

من هم دخترم هم پسرم الرژی داشتن از همون تولد همش بالا میاوردن اسهال شدن شیر رو وارداتی بهش میدادم الان هم دختر از بس بالا میاورد و وزن نمیگرفت شیر وارداتی از هلال احمر باید بگیرم بدم با کوچکترین غذایی اگر شیر داخلش باشه حتی بیسکویت واکنش نشون میده

اگر استفراغ نمیکرده اسهال نبوده نباید شیر بدون لاکتوز بهش میدادی فقط نوع مارک شیر رو عوض میکردی مثلا ببلاک یا بیومیل میدادی

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
عزیز الرژی علائم داره بچه اسهال میشه استفراغ میکنه همش شیر رو  من هم دخترم هم پسرم الرژی داشتن ...

يعني ميگيد پپتي جونيور ندم بهش!؟چون امروز از دكتر پرسيدم گفت بايد چند روز بدي علايمشو ببينيم

يعني ميگيد پپتي جونيور ندم بهش!؟چون امروز از دكتر پرسيدم گفت بايد چند روز بدي علايمشو ببينيم

بچت فقط وزن نمیگرفت؟؟  رفلکس و اسهال نبود؟؟  با خوردن این شیر اسهال شد؟؟  چه شیری بهش میدادی؟؟  بچه الرژی رفلکس داره بالا میاره

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
یعنی فکر میکنی به پروتئین گاوی آلرژی داره؟

من دخترم شیر خوردم رو میخورد و به پروتئن گاوی و غذاهای دریایی و سفیده ی تخم مرغ شدیدا آلرژی داشت.از اوایل تولد همش به خودش میپیچید و گریه میکرد.بعد دچار اگزما شد و دائم پاهاش رو به میمالید و بدنش هم اکثر اوقات گرم تر از حالت عادی بود و متاسفانه دکترا تشخیص نمیدادن تا اینکه ۶ ماهگی خون توی مدفوعش دیدم و خودم فهمیدم که ...

راستی قبلش هم مدفوعش حالت چرب گاهی لزجی داشت 

بعد از اطلاع از آلرژیش به شدت رعایت کردم و یکسالگی خوب شد

الان که ۷ سالشه هم اگه زیاد شیر بخوره مثلا روزی ۴ یا ۵ لیوان،بدنش گرم میشه و ابریزش بینی پیدا میکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز