2777
2789
عنوان

مزاحم دیگران شدن

249 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها میگم من بابام تو شهرستان خونه داره ما تو مرکز استانیم حالا هر وقت فامیل شوهرم میخوان برن هی کلید میگیرن این سری شوهرم گفت بهش گفتم من نمی‌ذارم زشته رومم نمیشه به پدرم بگم دعوا بالا گرفت خودش رفت کلید گرفت.الان ۴ باره رفتن.بنظرتون کار زشتی نیست؟؟

چطوری روشون میشه واقعا خیلی زشته

خیلی فکر میکنن چون دو روز میرن زشت نیست

من هر سری جلو بابام خجالت میکشم

هر سری وایمیستم جلوشون ولی بابام میگه زشته اشکال نداره

این سری دیگه نمیتونم میخوام مستقیم برم بهشون بگم دیگه این کارو نکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی فکر میکنن چون دو روز میرن زشت نیست من هر سری جلو بابام خجالت میکشم هر سری وایمیستم جلوشون ولی ...

خودتو بده نکن خواهر.شوهرت با لج میشه خدای نکرده.. بزار حداقل بابات بگه... 

ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
خودتو بده نکن خواهر.شوهرت با لج میشه خدای نکرده.. بزار حداقل بابات بگه... 

بایام روش نمیشه بگه

بعد بخدا هر سری یه چیزی میشه غرش به من میزنن

آخ چقدر از،شوهرم تو این لحظه متنفر میشم

تازه منو تهدید میکنه کلید از بابات بگیر

منم شستنمش گفتم خودت روت میشه بگیره که روش شد

بایام روش نمیشه بگه بعد بخدا هر سری یه چیزی میشه غرش به من میزنن آخ چقدر از،شوهرم تو این لحظه متنف ...

به اونایی که کلید میگیرن بگو والا خونه بابام هتل نیست ، خانواده ام ناراضی ان ، نهایت یه بار با شوهرت دعوات میشه ولی برای همیشه از سرشون راحت میشی ،چقدر آدمای پرو بی ملاحظه این

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏

اشکالی نداره که اگه واقعا نیازشون باشه خودتون‌ اذیت نمیشید که مشکلی نیست البته اگ بابات بدش نمیاد اگ بدش میاد خوب خودت به شوهرت بگو زشته شاید بابا نخواد کلید رو بده شاید راضی نباشه نتونه بگه نمی دم اگه فامیلت‌ گف بگو لازم داره خونه رو

اشکالی نداره که اگه واقعا نیازشون باشه خودتون‌ اذیت نمیشید که مشکلی نیست البته اگ بابات بدش نمیاد اگ ...

بابام خیلی راضی نیست

بعدش هر اتفاقی بیوفته برا خونه به من سرکوفت میزنن

به شوهرم گفتم دست بردار نیست