اخه پسر من اصلا حواسش جمع نیست فقط تو فکربازی وشیطنته هوشش خوبه اما بااینکه مهد میره بازم شیطنتش زیاد شده اونجام گوش به حرف مربی نمیده خجالتی هم هست بزور باکسی صحبت میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم تجربه ندارم فقط توی نت خوندم اگر بچه تایه درصدی درست جواب نده واسه مدرسه عادی قبولش نمیکنن استرس ...
اره رد بشه باید بره استثنایی. ولی بچه های توی شهر تا نه سالگی وقت سنجش دارن میتونه سال بعد اقدام کنه اگر قبول شه اسمش میره توسبستم عادی. اما سنجش تخصصی باید بره
میگه که سنجش داده بره اول قبول نشده گفتن برو سال دیگه بیا. اگر اینجوری باشه که خوبه من خوندم قبول نش ...
بله اسمش میره تو سیستم مدرسه استثنایی. اگر نمیخوای بفرستی کلا سنجش نبر یا اگر مرحله اول رد شده دیگه مرحله دومو نبر. تا سال بعد ی دفعه بره مرحله دوم یا همون تخصصی
بله اسمش میره تو سیستم مدرسه استثنایی. اگر نمیخوای بفرستی کلا سنجش نبر یا اگر مرحله اول رد شده دیگه ...
میترسم مرحله دوم سخت باشه بچه سالمو بدون مشکل الکی بفرستن استثنایی. من نمیخوام سال دیگه بره اول همسرم قبول نمیکنه خودش یسال دیرتر رفته میگه نمیخوام بچمم یه سال عقب بیفته☹️اما اگر مرحله اول قبول نشد یکاری میکنم مرحله دوم نره که سال دیگه اولی نشه
پسرمن سنجشو ردشد ولی جایی دیگ فرستادند اونجا قبول شد.....نگران نباش
توکل به خدا. فعلاکه مهدشون هیچ اقدامی واسه ثبتنام سنجش نکردن. خودم حس میکنم مرحله اول قبول میشه اما بازم میگم نکنه یچیزی بپرسن بچه گیج بشه الکی الکی بفرستن استثنایی.وگرنه واسه کلاس اول که ازخدامه سال دیگه نشه بره اول تا یکم بزرگتر بشه
چرا فکر میکنی رد میشه؟ معمولا اونایی مشکل حاد دارن مشخصن و رد میشن مثلا اتیسم و سندرم داون ب ی سریا ...
استرس بیخود دارم وگرنه هوشش خوبه رنگارو فارسی وانگلیسی بلده الان تا15خوب میشماره الفباش فقط ضعیفه.البته اونموقع که این تاپیکو زدم انقدر پیشرفت نداشت الان خیلی بهتر از قبل شده اونموقع من خیلی نگرانش بودم