2777
2789

سلام بچه ها.لطفا اگه کسی این تجربه رو داشته بگه بعدش چیکارکرده اگر رد کنن میگن سال بعدی دوباره بره سنجش؟؟؟ 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو سنجش هم رد میکنن؟

منم تجربه ندارم فقط توی نت خوندم اگر بچه تایه درصدی درست جواب نده واسه مدرسه عادی قبولش نمیکنن استرس گرفتم

پسر عمه ی من رد شده،،امسال نرفت،،موند تا سال دیگه.

یعنی ردش کردن گفتن برو واسه سال دیگه بیا سنجش؟؟؟ پس توی گوگل چرت نوشته بود اگه قبول نشن میفرستن مدارس استثنایی؟؟؟ 

یعنی باید می‌رفت کلاس اول اما نرفت؟

آره،،نیمه دومی هم هست ولی نرفت،،حرف زدنش از سنش عقبه.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
یعنی ردش کردن گفتن برو واسه سال دیگه بیا سنجش؟؟؟ پس توی گوگل چرت نوشته بود اگه قبول نشن میفرستن مدار ...

این باید می رفت مدرسه ی استثنایی ولی عمه ام بی خیاله نفرستاد،،حالا مونده تا سال دیگه ببینه چی می شه شاید قبول شد.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
خودش نرفت کلاس اول یا نزاشتن بره؟

میگه که سنجش داده بره اول قبول نشده گفتن برو سال دیگه بیا. اگر اینجوری باشه که خوبه من خوندم قبول نشن بچه رو میفرستن مدرسه استثنایی ازون موقع انقدر استرس گرفتم

خودش نرفت کلاس اول یا نزاشتن بره؟

اصلاً نمی تونه بره،،اوتیسم فکر کنم داره ولی خانواده اش بی خیالن،،از ۳ سالگی علائمش رو داشت پیگیر نشدن تا الان که از سنجش هم رد شد،،مدرسه ی استثنایی هم نفرستادنش خودشون،،مدرسه ی عادی هم نمی تونه بره،،رفتاراش از سنش خیلی عقبه.