2777
2789
عنوان

چه دردیه این به نظرتون؟

91 بازدید | 13 پست

سینه سمت چپمحدود۲ماهه درد میکنه میگیره ول میکنه یه روزایی بیشتره ولی نمیدونم چیشده.تغییر ظاهری و اینام چیزی متوجه نمیشم.لمسم میکنم چیز خاصی حس نمیکنم به نظرتون چی میتونه باشه؟(شرایط دکتر رفتن نداشتم تا الان)

اللّهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بابا تا دلت بخواد.ولی این یکی دوهفته اونقد نه

شبها قبل خواب نصف استکان گلاب بخور ترشیجات نخور میتونی برو کلاس ورزش نمیتونی تو خونه از اینترنت چند حرکت ورزشی پیلاتس یا ایروبیک بگیر توخونه انجام بده دورکعت نماز بخون از خدا بخواه هرجور صلاحه گره کارهاتو باز کنه انشاالله با یاری خدا همه چیز درست میشه اگر بتونی از مرکز خانه بهداشت مشاور دارن مشاوره بگیر

شبها قبل خواب نصف استکان گلاب بخور ترشیجات نخور میتونی برو کلاس ورزش نمیتونی تو خونه از اینترنت چند ...

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی.حال خوبی گرفتم از پیامت💐💐

نفخ زیاد یبوست یا اسهال دائمی درد شکم

ممنون عزیزم. تو بارداریم مشخص شد یکی از دریچه های قلبم یه مقدار تنگی داره.بعد زایمان که رفتم اکو چیز خاصی معلوم نبود ولی گفت ۲سال بعد بیا. متاسفانه شده ۴سال و نرفتم🤦‍♀️

ممنون عزیزم. تو بارداریم مشخص شد یکی از دریچه های قلبم یه مقدار تنگی داره.بعد زایمان که رفتم اکو چیز ...

اهان پس احتمالاً مربوط به همونه خواهش میکنم عزیزم انشالله که چیزی نیست