2777
2789

سلام بچه ها من دیپلم انسانی دارم معدل کلم ۱۹هست و میخوام شروع کنم بخوانم برای کنکور به نظرتون برای چه رشته ای بخوانم خودم به هوافضا و تجربی علاقه دارم به نظرتون خانم ها میتونن کنکور هوافضا بدن و رشته خوبی هست برای انتخاب کردن و خواندن و چه رشته ای رو برام پیشنهاد میدین که بخوانم و رشته تحصیلی خودتون چی بوده خیلی ممنونم ازتون❤❤

رشته های مهندسی . کارش توی فضاهای صنعتیه معمولا

میتونی دووم بیاری اونجا ؟

خودم مکانیک خوندم . خیلی ام دوست دارم رشته مو

ولی زیاد توی صنعت نمی تونم بمونم . جوری که از کارم اومدم بیرون

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

هوافضا نخونی بهتره

واسه اپلای خوب نیس

رشته شم اون چیزی که فک می کنی نیست

من مکانیک خوندم راضیم

قبل ارشدمم کار می کردم و معمولا دورکار بودم

الان پاره وقت نرم افزار درس میدم و ارشدم میخونم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوافضا نخونی بهتره واسه اپلای خوب نیس رشته شم اون چیزی که فک می کنی نیست من مکانیک خوندم راضیم ق ...

اها عزیزم راستی یک سوال رشته مکانیک چطوره کدوم گرایش رو خواندی 

اها عزیزم راستی یک سوال رشته مکانیک چطوره کدوم گرایش رو خواندی 

چیش چطوریه؟

ما گرایش رسمی نداشتیم ولی من سیالات خوندم(یعنی ۱۵ واحد اجباریمو از سبد سیالات برداشتم)

اما ارشدمو رفتم طراحی کاربردی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

چیش چطوریه؟ ما گرایش رسمی نداشتیم ولی من سیالات خوندم(یعنی ۱۵ واحد اجباریمو از سبد سیالات برداشتم) ...

خوب عزیزم دانشگاه ازاد خواندی یا دولتی و کدوم دانشگاه درس خواندی و کنکورش خیلی سخته 

خوب عزیزم دانشگاه ازاد خواندی یا دولتی و کدوم دانشگاه درس خواندی و کنکورش خیلی سخته 

سراسری

الان که ارشدم امیرکبیر

کارشناسیمم سراسری تهران خوندم

کنکور کارشناسیش واقعیتش سخت و اعصاب خوردکن بود برای من،حالا نمیدونم تو سالای اخیر و نظام جدید چطوری شده سبک سوالا،چون من ۵ سال پیش کنکور دادم

ارشدم ولی نه خیلی سخت نبود

با آرامش خوندم😂

سراسری الان که ارشدم امیرکبیر کارشناسیمم سراسری تهران خوندم کنکور کارشناسیش واقعیتش سخت و اعصاب خ ...

عزیزم یک سوال راسته ریاضی و فیزیکش خیلی سخته و کنکور کاردانیش خیلی سخته و قبول شدن برای تهران خیلی سخته 

عزیزم یک سوال راسته ریاضی و فیزیکش خیلی سخته و کنکور کاردانیش خیلی سخته و قبول شدن برای تهران خیلی س ...

ما که کاردانی نخوندیم

کارشناسی پیوسته خوندیم

بعدم ارشد

ولی آره سخته

من خیلی اذیت شدم واسه قبول شدن

تازه مدرسه هم نمیرفتم،سال پیش دانشگاهیو آموزشگاه رفتم که به درد بخوره واسه قبولی