2777
2789
عنوان

بعد از مدت ها امروز...

114 بازدید | 4 پست

امروز تصمیم گرفتم خودم رو به کافه دعوت کنم...

در نهایت آرامش و سکوت یه کاپوچینو سفارش دادم و به اونچه این همه مدت آزارم میداد فکر کردم

به این فکر کردم که چرا از خودم غافل شدم... چرا خودم رو نادیده گرفتم

همونجا از خودم و دلم معذرت خواهی کردم و قول دادم دیگه اذیتش نکنم

در نهایت حس و حال خوب، خودم رو در آغوش کشیدم و گفتم دوستت دارم...

ممنونم که پا به پای دیوونه بازیای من اومدی... حتی وقتایی که بهت آسیب زدم بازم باهام موندی... ممنونم که انقدر وفادار بودی

وقتی حساب کردم و بیرون اومدم بارون می بارید... فاصله کافه تا خونه رو زیر بارون قدم زدم...

آخرین باری که زیر بارون قدم زده بودم کلی گریه کرده بودم و تهشم مریض شدم اما امروز مریض نشدم و حالم خوب بود...

لطفا لطفا لطفا خودتون رو در آغوش بگیرید... شما جز خودتون کسی رو ندارید

بخودم قول دادم از این به بعد بیشتر برای خودم کادو بخرم و خودم خودم رو خوشحال کنم

پیغام ها رو پاسخگو نیستم با احترام 🙏

فعلا شغل و درآمدی ندارم اما به خودم قول دادم وقتی مستقل شدم هروز برام کادو بخرم منظورم هفته ای یه بار. یه بار هم برم کافه 🥰هیشکی مهم تر از خودمون نیست 

ادب؛جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و قشنگ ترین ویژگی یک انسانه!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعلا شغل و درآمدی ندارم اما به خودم قول دادم وقتی مستقل شدم هروز برام کادو بخرم منظورم هفته ای یه با ...

خیلی عالیه

من خودم درآمد دارم و خپ به تبع راحت ترم 

همین که برید جلوی آینه و بخودتون لبخند بزنید ، غذای خوب بخورید، موزیک خوب گوش بدید این یعنی دوست داشتن خودتون

پیغام ها رو پاسخگو نیستم با احترام 🙏