2777
2789
عنوان

پشیمونی بعد از طلاق

701 بازدید | 22 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

من چهار ماه تو عقد بودیم و نرفته بودیم خونه خودمون ولی از همون اول اذیتم میکرد و لج میکرد تصمیم گرفتم بریم مشاوره و اومدش دوماه طول کشید ولی درست نشد همش منو مقصر میدونست هی میگفت تو گوتاه بیای تو حرف گوش کنی تو فلان کنی من عصبی نمیشم لج نمیکنم و از این حرفا و دیدم ک نتیجه مشاورم منفی شدو تصمیم ب جدایی گرعتم تا لحظه اخر همون ادم قبلی بود ک یهو بعد از قطعی شدن جواب مشاور ک گفت شماباهم نمسازین شروع کرد ب گفتن اینک من عمدا اینکارارو میکردمو خلاصه.... ولی من جدا شدم

الان دوماهه ولم نمیکنه میگه من قبل از طلاق ازت فرصت خواستم ک اصلاح کنم رفتارمو پشیمونم و اشتباه از من بودو خیلی ابراز پشیمونی میکنه ولی من یادم نمیره اون روزارو و اون ادم بد رو چطور ممکنه عمدی باشه و لج کرده باشه اصلا چرا باید اینجوری کنه؟  دوستان این دومین ازدواجم بود اینجوری شد . کیا همچین شرایطی رو تجربه کردین؟ 

اگر هم واقعا خواستی برگردی این بار عقد دائمش نشو که گیر نیوفتی! اگر واقعا به نظرت درست شده یه مدت کوتاه صیغه‌ش بشو مثلا ۶ ماه ببین وضعیت چجوریه. شاید فقط میخواد مهریه‌ت رو نده🤔

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم قبول نکن کسیک ب قول خودش یبارتااین حداذیتت کرده ک ب فکرجدایی بیفتی بازم یوقتی چیزی باب میلش نباشه اینکارومیکنه شک نکن 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

من ازش مهریه نخو استه بودم بخشیده بودم 

شاید هم خدای نکرده کینه کرده باشه بخواد انتقام بگیره

یکی نیس بهش بگه آخه حالا بعد طلاق دیگه؟! خب امضا نمیکردی طلاقو حداقل

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
نه کینه نیست خیلی گریه میکنه مرد ب اون گندگی  

چقدر عجیب چه دیوونه ایه

یه روانشناسه میگفت فرق عشق واقعی با عادت فقط توی اینه که عشق واقعی وقتی طرف هست حالت خوبه باهاش خوشبختی ولی عادت فقط وقتی بینتون فراق و فاصله میوفته نبودنش آزارت میده و به جلز ولز میوفتی

شاید اگه دوستت نداشت فقط بهت عادت کرده الآن تو خماریه

چقدر عجیب چه دیوونه ایه یه روانشناسه میگفت فرق عشق واقعی با عادت فقط توی اینه که عشق واقعی وقتی ...

اره اینم میتونه باشه وقتی کنارم بود خوب نبود ولی وقتی ازش دور میشدم اقا تازه دلش تنگ میشد اون دوسم نداشت 

اره اینم میتونه باشه وقتی کنارم بود خوب نبود ولی وقتی ازش دور میشدم اقا تازه دلش تنگ میشد اون دوسم ن ...

به خاطر تجربیات تلخی که داشتی متاسفم امیدوارم از این به بعد با انتخاب های درست زندگی بهتری بسازی به یاری خدا

خدا گفت:تو خوشحال خواهی بود اما ابتدا تو را قوی خواهم ساخت🌹