2777
2789

اگه واقعا دوست دارید کار کنید یه کار میخوام بهتون معرفی کنم تو لاین پوست و مو به همراه مدرک بین المللی پوست 

کار اینه :

مشاوره ی فروش محصولات لوازم آرایشی و بهداشتی و مراقبتی پوست و مو هست پاره وقت و آنلاین هست 

سقف خاصی برای فروش نداریم که مثلا کسی به شما بگه حتما باید این قدر بفروشید جمعه ها هم که تعطیله

آموزش ها هم برای متقاضیانی که تو مصاحبه کاری بیان رایگان هست. 

علاقه مندان به پوست هم میتونن به صورت تخصصی آموزش ببینن و مدرک بین المللی پوست بگیرن آموزش پاکسازی پوست هم بهتون داده میشه 

سلام نفیس یا تراست یا ...

سلام عزیزم نه نفیس اینا نیست نه تراسته نه نفیسه ما زیر نظر یک آکادمی بزرگ پوست و مو هستیم من خودم نفیس بودم زدم بیرون دارم اینجا کار میکنم هیچکدوم از این شرکت هایی که میشناسی مثل اینجا مزایا نداره اینجا بهت مدرک بین المللی پوست میدن مشاور پوست میشی میتونی کلینیک ها هم بری کار کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نفیس بودم. میشه برام توضیح بدی چجوریه

ببین اینجا اصلا مثل نفیس نیست من خودم نزدیک سه سال تو نفیس بودم نفیسو از حفظم دیگه 

نفیس شرکت خیلی خوب و سالمیه محصولاتش هم عالین اما اینجا خیلی بهتره اصلا شبیه نفیس نیست اگر دوست داشتی چون قبلا نفیس بودی بهتره باهات صحبت کنم بهت بگم از چه نظر بهتره...

@vakker_jente این آیدی تلگراممه دوست داشتی پیام بده تا بهت بگم