2821
2789
عنوان

دلنوشتمو دیدن😑😑😑😑😑

146 بازدید | 9 پست

وایی من  ادم درونگرایی ام و خیلی احساستو حرف دلمو بروز نمیدم 

امروز رو چرک نویسم با خودم حرف زدم اومده من بیرون بودم دیده جلوش دوتا فحش نوشته با شکلک مسخره الان دارم عذاب میکشم ک حرفامو دیده 😑 اعصابم خورده واییییییییییی

دِل قوی دار،که بنیادِ بَقا مُحکم از اوست🌱🧡

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا مگه میفهمن دلنوشتست؟

اصلا شاید نخوننش

اگه یه بار پرسیدن اعتماد به نفستو از دست نده و بگو صدا از بیرون پنجره میومد منم تمرکز کردم و مینوشتم.

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
حالا مگه میفهمن دلنوشتست؟ اصلا شاید نخوننش اگه یه بار پرسیدن اعتماد به نفستو از دست نده و بگو صدا ...

نبابا کامل خونده زیرشم عین چیزی ک نوشتم نوشته بعدش دوتا فحشو شکلک😵😑

برگام

فکر میکردم فقط خودم اینجوریم

واقعا حتی کوچک ترین چیز رو ب کسی نمیگم و مینویسم رو برگه و پاک میکنم اگ کسی هم ببینه خجالت میکشم

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست
برگام فکر میکردم فقط خودم اینجوریم واقعا حتی کوچک ترین چیز رو ب کسی نمیگم و مینویسم رو برگه و پاک ...

وای دقیقاااااااا 

اینبار بی احتیاطی کردم😑

ما دلنوشته های  همو می‌بینیم تو خونه گاهی اتفاقی .

ولی به روی هم نمیاریم چه برسه به استیکر ودست بردن داخلش.

گاهی حس وحال درونی رو به دید روانشناسی واینکه نیاز خانواده چیه  با رفتار نامحسوس برای بهتر شدن حالش می‌بینیم.

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲