2777
2789
عنوان

کات کردم

548 بازدید | 56 پست

تو تک تک حرفاش ب من میگفت تو منفی گرایی تو ذاتت شکاکه تو منو محدود میکنی برو خودتو درمان کن تو هیچی نیستی و...

دیگه نمیگفت چ گوهی خوردم ک دختره بدبین شده 

۶ سال عمرمو پاش گذاشتم خاک تو سرم حیف عمرم حیف موقعیتام حیف عشقی ک پاش گذاشتم لعنت ب من ک فکر کردم این پسر خوبه سربازی رفت پاش موندم درس خوند پاش موندم پول جمع کرد پاش موندم ولی سهم من از اون پول یبار دیدار نبود ۶ ماه یبار اومدنش نبود 

خیلی دلمو شکست خیلیییی امشب بالاخره دلمو زدم ب دریا بلاکش کردم دارم اشک میریزم ولی میسپارم ب خدا تمام بی مهریا و کم لطفیاشو

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

معلومه که حق. داشتی چطور ب خودشون اجازه دادن اینطوری برخورد کنن

اگه مشکلی. هم داشتید بایدکمک تون میکردن ک اصلاحش کنید چ طرز برخورده

در رابطه با تاپیکی ک زده بودید ☝🏻 قفل بود

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه که حق. داشتی چطور ب خودشون اجازه دادن اینطوری برخورد کنن اگه مشکلی. هم داشتید بایدکمک تون می ...

مرسی ک اومدی 

خیلی دلم گرفته خیلی 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

تاپیک اخر منم بخون

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

مرسی ک اومدی  خیلی دلم گرفته خیلی

خوشحال باش دلت برا چی گرفته اگه خدایی نکرده دور تر متوجه میشدی میخواستی چیکار کنی؟ 

خودتو از یه رابطه سم نجات دادی ! دل گرفتن داره؟

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
چیا بهت گفت؟  و اینکه چقدر طول کشید ابن دعواها؟  و برای اظهار پشیمونی چیکار کرد ؟

هیچکاری فقط گفت ترکم نکن من بدون تو نمیتونم

😂😁

همه جا هستی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الهی که خدا واست جبران کنه و به دلت ارامش بده 

با دل شکستت دعام کن دلم داعون تر از دل توعه😥

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

شما دخترا همینید پسری که دوستون داره ولش میکنید 

پسری که دوستتون نداره همه جوره پاش میمونید بعد که دلتون رو میشکونه میگید پسرا همشون یکین‌

دختری که با تمام وجود دوستش داشتم با بی رحمی ترکم کرد 

من دیگه فراموشش کردم اما فشارهایی که بهم تو این مدت وارد شد نمیبخشمش

بعد از مرگم هیچ کس تکرار من نخواهد شد.
شما دخترا همینید پسری که دوستون داره ولش میکنید  پسری که دوستتون نداره همه جوره پاش میمونید بع ...

چرا چرت میگی؟ 

من اولین تجربه عمرم بوده فقط ایشون تو زندگیم بوده این منم ک ۶ سال پاش موندم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز