2777
2789

این دختره رو یه مدت فالوو داشتم خودشhseمی خوند شیراز با شوهرش که دانشجو پزشکی بود آشنا شد بعد شوهرش اینقدر جذاب بود که نگو منم آنفالووش کردم از بس حسرتشو می خوردم الان آیدیش یادم رفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشناسمش 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

من ک نمیشناسم اما بلاگرا شکستاشونو حال بدشونو به اشتراک نمیذارن اینو یادت نره

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

توروخدا حسرت بلاگر هارو نخورید 

دوست من بلاکره روزی صدبار دعوا میکنن با شوهرش ولی عکساشو ببینی میگه چقدر این زن خوشگله چقدر خوشبختم 

ولی به عمق ماجرا نگاه میکنی میبینی مشکل اعصاب داره بچه نوزاد رو میزنه که چرا با عمه اش جوره 

چرا حس میکنم خودشی یا یکی از نزدیکاش هستی اومدی تبلیغ پیجش رو کنی😐

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

خودش یادم نیست مال کدوم شهرستان بود ولی شوهرش مال استان فارس شیداز بود خدایی چه شوهری هم کرده 

از نظرم تو همه بلاگرا به سر گردت بالاتره شوهرش از نظر چهره حتی از این بلاگر شیوا و معین که علوم آزمایشگاهی می خوندن زاهدان

چرا حس میکنم خودشی یا یکی از نزدیکاش هستی اومدی تبلیغ پیجش رو کنی😐

نه به خدا مگه مریضم🤣

تبلیغ چی واقعا دنبال آیدیشم 

اگر نه پیجشو می زاشتم اینو زدم یکی آیدبشو بده

توروخدا حسرت بلاگر هارو نخورید  دوست من بلاکره روزی صدبار دعوا میکنن با شوهرش ولی عکساشو ببینی ...

بابا از این بلاگرا نیست الان خو هر کی شوهر کنه یه پیج می زنه از ایناس که دانشجو بودن عاشق شدن و ازدواج کردن

از اینا نیست زن و مرد هیچی فقط شوهر کردن یه پیج زدن