2777
2789
عنوان

اگر شکایت کنه چی میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 31 پست
اون دیگه به بی وجدانی آدما مربوطه 

والا ما دامادمون چند سال پیش شوهر دختر عموش داشت تو کوچه زنش رو می‌زده این رد شده دیده رفت شوهر دختر عموش رو زد بعد شوهر دختر عموش رفت شکایت چند وقت بعد دختر عموش اومد شهادت داد که ما مشکل زن و شوهری داشتیم این آقا شوهر منو بی دلیل کتک زده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما دامادمون چند سال پیش شوهر دختر عموش داشت تو کوچه زنش رو می‌زده این رد شده دیده رفت شوهر دختر ...

اگه بشه جدا کرد که بهتره فیصله بده قضیه رو ...چی بگم 

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
آره عزیزم این جور موقع ها معمولن باید سکوت کرد 

بعد اتفاقی میافته همه میگن همسایه ها بی عرضه داشتن دیدم که میگم شما تو اتفاقاتی که قتل ناموسی میشه یا اینجور مسائل نگاه همه میگن چه مردم و محله و همسایه های بی عرضه ای

اون مرد اگر یکم آینده نگری میکرد مرد رو نمیزد.خیلی کارای دیگه میشد کرد.

مثلا چه کاری؟ این لحظه ها یک ثانیه هم یک ثانیه است طرف تو عصبانیت زد با چیزی وسیله‌ای هل دادنی زن یا بچه اش رو کشت

مثلا چه کاری؟ این لحظه ها یک ثانیه هم یک ثانیه است طرف تو عصبانیت زد با چیزی وسیله‌ای هل دادنی زن یا ...

مرتیکه رو می‌گرفت اونارو فراری میداد .نمی‌دونم چی . حداقل گوشی رو میذاشت رو فیلم یا تنها نمی‌رفت نمی‌دونم هر چی بجز زد و خورد.

باید انکار کنه اگر  زن و بچه طرف  هم علیهش شهادت دادن بگه به خاطر نسبت فامیلی درجه یک شهادتشون قبول نیست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من می‌ترسم زن و بچه‌اش نیان علیه مرد همسایه شهادت ندن خلاصه زمونه اینجوره نباید به کسی خوبی کرد

اره خو

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

پليس واسه همينه ديگه بايد ز ميزدين پليس بياد اگه تو خونه شون رفته ك ممكن هست مشكل پيش بياد براش باي ...

تو چنین مواقعی یک ثانیه هم یک ثانیه است طرف با یک ضربه یا هل دادن یا عصبانیت چاقو و اینا زن یا دخترش را می‌کشت چی؟ چنین چیزهای بوده... پلیسم زنگ بزنی ۲ ساعت بعد میاد