2777
2789
عنوان

پی پی بچه رو فرش جلوی مهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 26 پست

دختر خالم برا دخترش پرستار گرفته بود بعد اونم تنبل بچه رو دیر برده بود دستشویی . بچه یه کم رو فرش خرابکاری کرده بود. ایناهم نفهمیده بودن پاشون رفته بود رو پی پی. 🤢🤢🤢

دیگه رفته بود تو جون فرش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بچه ی دیگه هرچند اگ من بودم ک دیگه هیچی حداقل تا ی ماه خود خوری میکردم و میگفتم زشت شد 

ولی خب بچه ان فقط بچهای ما هم اینجوری نیستن برا همه پیش میاد

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
کاش با دستمال کاغذی برمیداشتی🤕 بچه گناه داره چرا زدیش؟اشکال نداره پیش اومده دیگه

دسپاچه شدم با دست برداشتم که بگم زرد آلو بود 🥴 الان پشیمونم زدمش خیلی اعصابم خورد شد 

عیب نداره ناراحت نباش این ممکن برای هر کسی که بچه داشته باشه پیش بیاد اصلا مهم نیست فقط به خودت قول بده دیگه بچه رو نزن باهاش مهربون باش همیشه حتی اگه روی فرش بازم خرابکاری کرد

به خدا امروز دوسال پیر تر شدم انقد خودخوری کردم سرم درد میکنه

ول کن منم ی روز زن عمو شوهرم ک خیلی وسواس بود اومد خونمون بچها هم دوقلو بودن تا رفتم چایی بیارم یکیشون جیش کرد تا رفتم عوض کنم اون یکی جیش کرد اصلا شرف برام نذاشتن ولی خب بچه ان هرجقدر بزنیشون دعواشون کنی فایده نداره کاری ک شده 

اون مهمونتونم دیگه یادش رفت 

برا منم دوقلو هستن خیلی اذیتم میکنن واقعا دیگه خسته شدم 

زنده باشن 

البتع حالا س سالشونه امروز بخدا دیگه دیوونم کردن هرکاری کردم ی ساعت بخوابن نخوابیدن رسما رد دادم