ببخشید هر بار رابطه داشته باشم باید کلی دردسر داشته باشم روتختی رو بالشی همه چیرو بشورم حتی بلافاصله بعدش حتما حموم کنم برا همین تمایلی ندارم نمیدونم چیکار کنم😔شما هم بعد رابطه این دردسرارو دارین!؟
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم بعد رابطه بلافاصله حموم میکنی؟؟من شنیدم بعضیا بعد یه روز ایناشده میرن حموم یا حتی نمیرن با دست ...
تو روز باشه اره میرم بعدش
نصف شب باشه با دستمال پاک میکنم میرم دست شویی
صبحش میرم حموم
آخه چیش چندشه بدن خودمو شوهرمه دیگه
فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
پس چیکار میکنی عزیزم!!هربار همه چیزو میشوری میری حموم؟
حمام که صد در صد چون واجبه غسل کنم .ولی معمولن یه پتو از این ژله ای ها هستن میکشمروی کل تشکو بالشو ....و بعد اونومیشورم .شما هم حتما اینکار را بکن والا من نمیدونم چطور بعضیا بدون ملحفه و روکش اینکار را انجام میدم منمحس میکنم همه چیز نجس میشه کوچکترین لباسی هم که تنم باشه حتما عوض میکنم .