2777
2789
عنوان

از رابطه جنسی چندشم میشه!

| مشاهده متن کامل بحث + 33952 بازدید | 83 پست
بآور کن از ما ده بار ریخته بخدا

خخخخ نشونه گیری نمبکنین 😅😅😅

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا نمیریزه  سریع پاک میشه با دستمال

عزیزم بعد رابطه بلافاصله حموم میکنی؟؟من شنیدم بعضیا بعد یه روز ایناشده میرن حموم یا حتی نمیرن با دستمال پاک میکنن!من باید برم‌حتما

عزیزم بعد رابطه بلافاصله حموم میکنی؟؟من شنیدم بعضیا بعد یه روز ایناشده میرن حموم یا حتی نمیرن با دست ...

تو روز باشه اره میرم بعدش 

نصف شب باشه با دستمال پاک میکنم میرم دست شویی 

صبحش میرم حموم 

آخه چیش چندشه بدن خودمو شوهرمه دیگه 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مگ شوهرت میگیره دستش همه جارو ابپاشی میکنه🤦🏼‍♀️🤣🤣🤣

عزیزم بخدا هر چقدم باشه باز یه قطره اینا میریزه !😂😂اب اولیه که حتما میماله اینور اونور🤦‍♀️

من حتی نصف شبم باشه بعد رابطه باید بلافاصله حموم کنم تا صبح نمیتونم دووم بیارم!شما هر موقع شد بلافاص ...

نه اصلا 

نصف شب حمام نمیکنم 

حالا بخاطر هرچی که باشه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

منم بخاطر این مسائل ی ملحفه کلفت گزاشتم وقتی میریم رو تخت کلا میندازم 

هم روی روتختی هم بالشتا...

بعدشم جمع میکنم 

منم بلافاصله باید برم حموم

واس همین موهام رو کوتاه پسرونه زدم دیگه هول حموم ندارم راحتم

خدایا خودت هوامونو داشته باش🌱❤️
متاهلی عزیزم؟منم بخدا خسه شدم بخاطر دردسرای بعرش از رابطه فراریم نمیدونمم چیکار کنم

اره بچه هم دارم‌کلن میل جنسیم‌کمه .برعکس شوهرم خیییلی زیاده میل جنسیش .اینجا همه مینالن میگن شوهرامون سردن ولی به نظر من راحتن

اره بچه هم دارم‌کلن میل جنسیم‌کمه .برعکس شوهرم خیییلی زیاده میل جنسیش .اینجا همه مینالن میگن شوهرامو ...

پس چیکار میکنی عزیزم!!هربار همه چیزو میشوری میری حموم؟

پس چیکار میکنی عزیزم!!هربار همه چیزو میشوری میری حموم؟

حمام که صد در صد چون واجبه غسل کنم .ولی معمولن یه پتو از این‌ ژله ای ها هستن میکشم‌روی کل تشک‌و بالشو ....و بعد اونو‌میشورم .شما هم حتما اینکار را بکن والا من نمی‌دونم چطور بعضیا بدون ملحفه و روکش اینکار را انجام میدم منم‌حس میکنم همه چیز نجس میشه کوچکترین لباسی هم که تنم باشه حتما عوض میکنم .

عزیزم بخدا هر چقدم باشه باز یه قطره اینا میریزه !😂😂اب اولیه که حتما میماله اینور اونور🤦‍♀️

دقیقا ..اون آب اولیش همه جا میماله حالا شاید بعضیا حساس نباشن ولی دقیقا میماله همه جا .

دقیقا ..اون آب اولیش همه جا میماله حالا شاید بعضیا حساس نباشن ولی دقیقا میماله همه جا .

بخدا منم دقت کردم میماله همه جا نمیدونم چطور بی خیالن والا همه گفتن چیزی نیس تو حساسی مگه میشه خودشون هم نمیبینن میخوره اینور اونور😐

بخدا منم دقت کردم میماله همه جا نمیدونم چطور بی خیالن والا همه گفتن چیزی نیس تو حساسی مگه میشه خودشو ...

خوب دیگه چارش همینه که‌گفتم من خودم‌نجسی و پاکی برام مهمه نماز میخونم؛ نمی‌دونم شاید برای بعضیا مهم‌نباشه