2777
2789

سلام هر کی تازه یخچال خریده راضی یا ناراضیه 

یا اطرافیانش خریدن لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم شاید به درد خیلیا بخوره

من خودم یخچالم‌تک سامسونگه میخام عوض کنم اصلا نمی‌دونم چی بخرم 

بین کلور و دوو موندم 

اصلا یخچال هایی برند مثل بوش سامسونگ و ال‌جی اصلن یا تقلبی چون همه جا هم بدون گارانتی و نقد میفروشن 

هر کی‌میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخچال منم دو درب هیتاچی هست ، یخچال خوبیه ولی خودم ساید دوست دارم بعداً خواستم بگیرم تصمیمم ساید دوو هست به نظرم با ال‌جی برابری می‌کنه با قیمت کمتر

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

ببین گلم من اینی که میگم فقط نظر خودمه و شاید بعضیا موافق نباشن

من کلا وسیله میگیرم مارک برام مهم نیست

یعنی ی سری مارکای عجق وجقی دارم که نگو😂

بیشتر به شانس ادم توی لوازم خانگی و نحوه استفاده و مراقبت از وسایله تا مارک

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

من ساید اسنوا دارم.یکساله خریدم.راضی ام.

قبل ازون امرسان داشتم ازین بلندا ...بعد دوسه سال دیواره پشتش مدام یخ میبست و آب نمیشد.چندسالی مدارا کردم وفروختمش

جاریم پارس داره.دوقلو نزدیک بیست ساله وخیلی راضی.

زن داداشم ساید سامسونگ پنج ساله وعاالی.

مادرم سوزان داره افتضاااااااح.همون ماه اول خراب شد

او در بر و ایام به کام است...

از نظر من هیچی سامسونگ نمیشه 

من دوقلو سامسونگ اصل دارم سفارش دادم از بندر برام آوردن 

بردارم الجی داره راضیه ولی میگه کمی صدا میده 

من و مادرم و اون بردارم که سامسونگ داریم خیلی راضی هستیم اصلا کم صدا و عالی 

مادرم سایدش رو داره فکر کنم ۱۰_۱۲ سالی هست مثل ساعت داره کار می‌کنه 

یخ سازش هم عالیه 

منم یخچال فریزر بالا پایین سامسونگ  داشتم جام کم بود ساید دوو خریدم یک ساله . خوب بوده . فقط کمپرسور اینورتر نیست و میگن مصرف انرژیش بالاتره ولی من راضی ام . کلور و دیپوینت یه مدل‌هایی دارن اینورتر هست . ولی من قیافه دوو رو دوس داشتم . سمتالجی سامسونگ دیگه نرفتم بخاطر گارانتی و قیمتش . 

من ساید اسنوا دارم.یکساله خریدم.راضی ام. قبل ازون امرسان داشتم ازین بلندا ...بعد دوسه سال دیوازه پش ...

ممنون از وقتی که گذاشتین یخچالتی قدیمی عملکردشون بهتر بوده

منم یخچال فریزر بالا پایین سامسونگ  داشتم جام کم بود ساید دوو خریدم یک ساله . خوب بوده . فقط کم ...

دقیقا منم مشکلم همینه دیروز رفتیم نگا کنیم دقیقا حرف شمارو‌زدن ‌واسم که‌میگفت کلور بردار خیلی بهتر از دوو 

ولی کلور واقعا قیمتش بالاس