2777
2789
برادرزاده ام چندروزپیش بیمارستان کودکان بستری بودیه خانمی بودبچش مشکل کبدی داشت ازش پرسیدیم چیشده باناراحتی گفت ابن دخترسوممه بارداریم ناخواسته بوداونقدرسراین گریه کردم ولی بلاخره سقطش نکردم موندبرام تااینکه به دنیااومدبعدا بردمش بهداشت تامولتی ویتامین و.....بدن تااینکه مسئول اونجااشتباهی برداشته قطره استامینوفن داده اونم دوشیشه که هرروز15به بچه بده جای مولتی ویتامین میگفت ازونجایی که من بعدزایمانم افسرگی هم گرفته بودم دایماروزم روباگریه سپری میکردم وازونورهم اون قطره روهم هرروزمیدادم به بچم بدون اینکه یه نگاهی رواسمش کنم ولی میدیدم میخابه باخودم میگفتم چه بچه ساکتی ولی من قدرشونمیدونم اخرسرشیشه دوم زنداداشم خونه مابودوقطره رودیدازم پرسیدچرااینومیدی تازه متوجه اشتباهم شدم وبه دکتررفتم وماجراروگفتم اونم یه ازمایش نوشت ودیدیم بله کبدبچم درحال نابودیه وزودبستریش کردیم والانم توآی سی یو ست اونقدرگریه میکردطفلی بچش 4ماهش بودولی دکتراگفته بودن کبدش دیگع درست نمیشه استامینوفن قاتل کبده واینجورحرفا خبلی ناراحت شدیم واسه همین این ماجرا روگفتم تادرس عبرتی برای هممون باشه انشالله که خداهمه مریضاروبه حق این شبهای عزیزشفابده
Lilypie Maternity tickers

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه یه شیشه استامینوفن چقدرطول میکشه دادنش؟ من شده توی تب پسرم دوتا شیشه رو ظرف یک هفته دادم خورده. هیچوقت دکترش نگفت قاتل کبده!!! شاید بچه پیش زمینه ای چیزی داشته به این بهانه متوجهش شدن!!! البته که حواس آدم به دارو باید باشه. یکی از آشناهای ما دکترا داره بنده خدا بچه ی یک ماهش رو برد دکتر دیفن هیدرامین داده بود بهش روشم نوشته بود شبی 1سی سی . اونوقت این خانم با فیس و افاده اش فکر کرده باید وعده ای یک سی سی بده بچه اش همش منگ بود بعد چهار روز فهمیده . تا چند ماه بچه اش کاملا گیج بود!!!