2777
2789

بادوستم حرف میزدیم یه پیامی داد یک ساعت بعد جوابشو دادم رف و یه هفته نیومد بازدیدش خورد برای هفته پیش..بعد یه هفته اومد پروفایلش و عوض کرد و جواب منو نداد..البته جوابی ک دادم ب مذاقشم خوش نمیادمیدونم چون حرف حق وزدم...یعنی انثد بی ارزشبود حرفم ک نکرد بیاد ببینه جواب دادم یا ن ک اف شد ورف واس هفته بعد .مگ ن اینکه حرف میزدیم و صددرصد من جوابشو میدادم چرا سوال میپرسه ومیره..عصبیم دیگ نمیخوام باهاش حرف بزنم چون ب شعورم توهین کرده..بعد یه هفته اومده جای دیگ یه عکس فرستاده ک مثلا بامزس و من سیم زدم وجواب ندادم چون دلخوربودم ک ول کرده رفته اونم زحمت کشید باعوض کردن پروفایلش نشون داد تو اهمتی نداری😑🚶🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون بلاک نمیکنه..حتی مطمئنم چن وقت دیگ شروع میکنه ب پیام دادن..فقط فازشو درک نمیکنم گاهی وقتا

ببین منم همین جوریما 

برا کسایی که هر روز به یه بهونه ایی پیام میدن 

میرم یه دفعه بعد یک هفته جوابشو میدم 

دوست پسرم که نیست بخوام بیست و چاری بهش پیام بدم و زنگ بزنم تازه حوصله همونم ندارم گاهی

یعنی رو مخم بودا 

هر رروز یه داستانشو تعریف میکرد