2777
2789

سلام خانما 

من از ۲۰ ماهگی پسرم متوجه شدم زانوهاش ضربدریه (ایکس)

الان ۲۳ ماهشه 

یکسالگی کمبود ویتامین د و کلسیم نداشت چک کردیم 

تو خانواده زانو ضربدری نداریم 

و موقع نشستن هم درست و چهارزانو میشینه همیشه

تو بیمارستان از دکتر غزنوی وقت گرفتم با هزار دردسر اونم بردیم اولا که پسرم خیلی ترسبد و درست نایستاد که ببینن بعد هم خود دکتر نبود و رزیدنتها و دانشجوها بودن و گفتن فعلا کاری نمیخواد برید سه سالگی اگه بهتر نشد بیاید 

مطب دکتر غزنوی برای اسفند ماه وقت دارم 

خیلی نگرانم 

کسی تحربه‌ای داری؟

عکسشو پست پایین میذارم  

و اینکه کسی میدونه از دکتر بغدادی یا توکلی چجوری میتونم وقت بگیرم ؟

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

من از دکتر اطفال پرسیدم گفت تا قبل از دوسالگی دقیق مشخص نمیشه و پای خیلی از بچه ها انحنا داره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دختر منم ۳ سالشه پاش ضربدریه بردم دکتر گفت مشگلی نیست خیلی بچه ها اینطوری هستن به مرور که بزرگتر بشن درست میشه حتی گفت تا یک سال دیگه ممکنه شدیدتر هم بشه بعدا درست میشه نگران نباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شهری اسی 

قبلا پیام گذاشته بودی من ندیدم ببخشید چون اصن نیومده بودممم 

حتمن حتمن ببر ارتوپد اطفال

پسر من پرانتزی بود الان ۸ ماه شده که داره بریس میپوشه. و خیلیییی فرق کرده خوب شده

البته این پرانتزی بود

از وقتی خواهرزادم با مشکل پای ضربدری به دنیا اومد به دنبال دکتر با تخصص و تجربه بالا بودیم تا بهترین درمان رو انجام بده با معرفی دیگران به دکتر رامین حاج زرگرباشی مراجعه کردیم و از همون جلسه اول متوجه دلسوزی و مهارت بالای ایشون شدیم. روند درمان با آرامش و نتیجه خیلی خوب پیش رفته