2777
2789

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_پنج  

نی نی یار های عزیز ، واقعا ی گله بزرگ دارم از سایت 

ما راجع به کلی تبلیغ سایت هر نظری دادیم کسی توجه نکرد 

ولی حداقل حریم خصوصی کاربرا حفظ بشه !!!! 

این حداقل خواسته هست ، چرا باید توی صفحه شخصی نی نی سایت من ، این تبلیغ گذاشته بشه که با باز کردنش وارد صفحه تبلیغ مدنظر شد !!!!!؟؟ 

من از نی نی یار خواستم مثل سایرین که میشه پیامی که کاربرا تعلیق شده داده به ما و ما دیر دیدیم ولی پیامش نیست اما آلارم پیامش اون بالای صفحه هست رو بردارن ، گفتن نمیتونن ولی چجوری الان توی صفحه شخصی کاربر ، این تبلیغ گذاشته شده !!!! 

اگر دسترسی نیست برای این مورد چرا هست !!!! 

لطفا رسیدگی کنین 

واقعا تحت تاثیر می‌ذاره کیفیت سایت رو این مدل موارد 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اونی که این جوری تبلیغ می کنه خیلی نفهمه آخه آدم از کسی که لجش گرفته خرید می کنه دقیقه ای ی بارم اعلانات روشن میشه 

نی نی سایت هم قطعا می دونه کسی این جوری از تبلیغ شون استقبال نمی کنه فقط دنبال اینم بگم فلان قدر بازدید خورد و پولشو به جیب بزنند 

حیف این سایت و کاربرانش که گیر همچین آدمای طماعی افتادیم

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.