2777
2789
عنوان

امروز اولین جلسه طلاقم بود💔💔💔💔🖤🖤🖤😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7136 بازدید | 167 پست
حقیقش ک از سر لج اومد عقدم کرد باهام خوابید حالا دوباره میخواد بره با اون هرزه ک قبلا میخواسته و بهش ...

روراست نیستید بگو مهریت بگیر وقتی باکره نیستید و همین خانواده ها میگن بذارید برید زیر سقف بعد اما الان بغل خودت هم مطلقه وهم باکره نیستی حداقلش مهریت بگیر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حداقل مهریه رو بگیر. خیالت راحت خیر نمیبینه

همه شرایط دوازده گانه دفترچه طلاقو امزا کرده میتونم همرو بگیرم

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
شرایطت سخته.هرکس هرچی بگه برات مرهم نمیشه.ولی باید بگذرونی و مجبوری تحمل کنی.از کجا فهمیدی دوباره می ...

آره فقط برام دعاکنین آیندم قشنک باشه حسرت دوست داشته شدن نمونه تو دلم😭

مامان دختره گفته اون از اولم مال دخترم بوده

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
قربونت عزیزم امیدوارم توهم بهترین زندگی درانتظارت باشه

خدا نکنه🥺❤

الهی امین کاش حسرت دوست داشته شدن ب دلم نمونه😭😭

خب برا اینه ک میگن قبل عروسی با پسره نخوابین ک ای بلا یر کسی نیاد

حالا دیگه شده 😔💔 تقصیر من نبود

آره فقط برام دعاکنین آیندم قشنک باشه حسرت دوست داشته شدن نمونه تو دلم😭 مامان دختره گفته اون از ...

خاک تو سرشون

اون دختر ک انقد حقیره ک با اینکه نامزدت براش صبر نکرده و زن گرفته و باهاش خابیده بازم حاضره زنش بشه.اونم از نامزد سابقت ...دوتا آدمی ک لیاقت همو دارن ب هم رسیدن.مبارکشون باشه.این وسط توام ضرر کردی درسته اما جوجه رو آخر پاییز میشمارن

روراست نیستید بگو مهریت بگیر وقتی باکره نیستید و همین خانواده ها میگن بذارید برید زیر سقف بعد اما ال ...

میتونم تمومشو بگیرم ابجی شرایط ۱۲ گانه رو همش امضا زده از این باکی ندارم 😔

زمین گرده بسپار به خدای بالا سریت

الهی درد منو تم تکشون تجربه کنن😔💔

الان دختره رو بهش میخوان بدن؟

صد درصدددد الهی خوشبخت نشن😭😭

چرا طلاق گرفتیم علتش چی بوده؟

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

میتونم تمومشو بگیرم ابجی شرایط ۱۲ گانه رو همش امضا زده از این باکی ندارم 😔

ی وقت نکنه فاز برداری بگی هیچی ازش نمیخام و فقط واگذارش میکنم.خدا هم قبول نداره این کارتو و دوروز دیگه از خدا توقع تقاص پس دادن نداشته باشی!چون خدا خودش مهریه رو قرار داده و اول بهت عقل داده ک خودت از پس خودت بربیای.اگه دادگاه گفت ماهی ی پارسیانم بگیر