کسایی ک تو دوران عقد رابطه داشتن میشه راهنماییم کنید
شرایط روحیم خوب نیست
6ماهی میشه عقد کردم ی ماهه ک رابطه کامل داریم پردمو زد خونریزی هم داشتم ولی کسی نمیدونه الان مامانم اصرار داره ببره دکتر باید چیکار کنم میشه راهنماییم کنید
خب یا با شوهرت برو. بگو ک با شوهرم میرم. یا بگو کامل داشتیم رابطه و شوهرم میگه لازم نیست فلان
عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم/۷/۱۲. هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒 هدف سوم:۶۴🔒 هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒 هدف ششم:۶۱🔒 هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒 هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒 هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒 🙃😅🥲 شروع اصلی:۸/۱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر جا دکتر میری نیاز به شماره نیست که عزیز من.هرجا بردت رفتی داخل از قبل تایپ کن تو گوشیت بگو من عقدم ولی نمیخوام مادرم بدونه رابطه داشتم بعدم به قول ما شیر میش و حق بَره.شوهرته چه با عروسی چه بی عروسی ولی زود عروسی کن عادی شی بد میشه برات زود برو سره خونه زندگیت اگه از دستت در رفت و حامله شدی با این اوصافی که من میبینم که عقدم کوفته میشه