2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو چطوری وام گرفتی چقدر قسط میدی ماه هم حدود 20تومن در ماه داریم قسط میدیم  یه 300خیلی سریع ل ...

رسالت بخر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خیلی زیاد، خیلی😂 خیلی خیلی😂  من از روی سپرده هام وام میگیرم، چندتا دوست تو بانک های مختلف دا ...

والا باید دست بوس دوستات باشی برادر شوهرم کارمند بانک چند سال دریغ از یه وام یک میلیونی که بهمون خبر بده برای خاندان زنش کلی وام گرفته.حتی یه بار وام اومده بود بای زنلن خانه دار چند سال پیش زنش از دهنش در رفت گفت بی خودم مامانم و ابجیم گرفت.یعنی خبر میداد هیجی از اون که کم نمیشد ولی...........

شوهر من که هرچی میگیره میدیم بالای قسط 

دیشب داشتم لیست بدهکاری های این ماهو مینوشتم تهش به این نتیجه رسیدیم که نمیتونیم بدهکاری های این ماه رو کامل بدیم خودمون پیشکش😮‍💨 

الان چند ماهه که اوضاع همینه هیچ پولی برامون نمیمونه  همش میره برای قسط و قرض... تازه از ماه بعد یه وام جدید هم میاد رو این وام ها

تازه خرج خونه هم نداریم باردار بودم خونه مامانمم و الانم که تازه زایمان کردم اینجاییم...

هوووووف 

دیشب داشتم به شوهرم میگفتم خسته ام از این وضع...

همه کادوهایی که برا بچه اوردن هم خرج کردیم 

این اواخر هزینه بیمارستان و دوا دکتر و زایمان رو هم بابام و داداشم میدادن...

پس کی میشه زندگی ما هم درست و حسابی بیفته رو قلطک...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
نزدیک ۴۰ تومن  بانک مسکن گه ب همه ۹۶۰ میده بقیع شم از محل کارم و مهر ایرران

شرایط بانک مسکن چیه؟ به مستاجرا؟یا کسانی که میخوان خونه بسازن؟ اون جدا برجی چقدره قسطش؟ ببخشید سوال میپرسم دنیال یک وام ضروری هستم 

خدایاشکرت🥰 الهم صل علی محمد و اله محمد و عجل الفرجهم🥰
والا باید دست بوس دوستات باشی برادر شوهرم کارمند بانک چند سال دریغ از یه وام یک میلیونی که بهمون خبر ...

چه تجربه ی بدی دارین :( متاسفم

ولی راستش دوستم به من خبر نمیده، اون برای خودش میگه، مثلا میگه ۱۵ تومن می تونی ۴ ماه سپرده کنی؟ منم به جاش سه تومن وام می گیرم دو ساله، دوستم برای ارتقا امتیاز خودش به من میگه