2777
2789
عنوان

کیا توخانوادشون سربازدارن؟؟

57 بازدید | 9 پست

داداش من ۱۹سالشه دیماه اعزامه معلوم نیست کجابیفته آموزشی شبامیزارن بخوابن؟؟غذابهشون میدن؟توسرماشدیدزمستان آی خدااا😭😭😭😭😭

آره ۳ تا سرباز داریم 

یکی افتاده سردشت 

اون دوتای دیگ جاشون خوبه

بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه رفتن؟

آره مهر آموزشیشون بود 

بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔

شبامیزاشتن بخوابن؟؟غذابهشون میدادن؟؟

آره میخابن ۵ بیدار میشن واسه نماز 

غذا هم آره میدن  غذا ندن ک میمیرن 

😂😂😂😂به خدادیشب ازاسترس نخوابیدم

حالت خوبه عزیزم ؟؟

نمیمیره نترس 

تازه خیلیم خوبه  از لوس و ننر بودن درمیان 

پسرای ما  که خیلی با مسئولیت شدن 

داداش من یک ۱۳روزی میشه رفته سربازی

غذا ک ظهرا ساعت یک اینا و شامم ساعت شیش و نیم میدن

ساعت نه هم میخوان مثل اینکه تا ساعت چهار صبح

اگرم نگهبان باشه مثلا از هشت نه ده شب

دوباره ده میخوابه دو تا چهار شب نگهبانی میده