2777
2789
عنوان

قلمچی

62 بازدید | 7 پست

سلام خوبید؟

راهنمایی ازتون میخواستم

من وارد سایت قلمچی شدم بعد اون اومد و من روی سایت کلیک کردم و هر چی که لازم بود و مدارک رو فرستادم بعد ثبت کردم بعد کد رهگیری داد الان باید چیکار کنم؟

چند روز صبر کن باهات تماس میگیرن

اگه تماس نگیرن یعنی بورسیت قبول نشد

میتونی حضوری هم بری نمایندگی شهرتون

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

ببین سایتش پشتیبانی داره ازش بپرسی؟ یا برو نمایندگی قلمچی توی شهرتون بپرس

ان شاءالله موفق باشی عزیزم 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز صبر کن باهات تماس میگیرن اگه تماس نگیرن یعنی بورسیت قبول نشد میتونی حضوری هم بری نمایندگی ...

رفتم میگه باید عضو کمیته امداد و ....باشی یا پدر و مادرت جدا شده باشن اما جاهای دیگه اینطوری نیست

رفتم میگه باید عضو کمیته امداد و ....باشی یا پدر و مادرت جدا شده باشن اما جاهای دیگه اینطوری نیست

پس نمایندگی رو بیخیال شو 

منتظر تماس بمون، تماس بگیرن باهات بعدش میتونی با کد ملی و تعریف یه رمز وارد صفحت بشی لازمم نیست بری پیش نمایندگی

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

برو تو صفحه بورسیه تو قسمت کامنتا حرف بزن با پشتیبانش

همین کد رهگیریتو بفرست، بگو پیگیری کنن