2777
2789
عنوان

درد قبل پانکچر (تخمک کشی)

2617 بازدید | 22 پست

سلام خانم ها فردا صبح به امید خدا وقت پانکچر دارم 

ب شدت دلم شکمم دردداره سرفه میکنم شکمم با دست میگیرم 

سینه هام دیگه بدتر 

ی کوچولو سرما خوردم همه با هم قاطی شده  

میشه دارو انتی بیوتیک بخورم ؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
نه نخور تحمل کن  احتمالا هایپر بشی بعد پانکچر

اگه دارو بخورم هایپر میشم ؟ هایپر چرا اتفاق میفته

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دارو بخورم هایپر میشم ؟ هایپر چرا اتفاق میفته

نخ ربطی به دارو نداره

چون میگی شکمت درد میکنه یعنی تخمک های زیادی در میاد 

تخمک بیش از حد نرمال باشه هایپر میشی 

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

عزیزم قبل تخمک کشی پروسه طولانی داشتی برای تحریک تخمک ها!؟ تحت نظر چه دکتری هستی زنان زایمان ب ...

هر روز دو پودر ی آب از روز ۲ پریودی و سینال اف تزریق میکردم 

تا روز ۱۲ سیکل 

صبح ها امپول گلوناریلکس داشتم 

دیشبم امپول های آزاد سازی زدم  

بله تحت نظر فلوشیب ناباروری و ای وی اف هستم 

تا خدا بخواد 

نخ ربطی به دارو نداره چون میگی شکمت درد میکنه یعنی تخمک های زیادی در میاد  تخمک بیش از حد نرم ...

سمت راستم کلا ۶ یا ۷ تا فولیکول بود 

دکتر گفت سمت چپ کوچیکتره بهم امپول داد دوباره 

که اونهام رشد کنن

هر روز دو پودر ی آب از روز ۲ پریودی و سینال اف تزریق میکردم  تا روز ۱۲ سیکل  صبح ها امپو ...

آخرین سوالم هست ببخشید☺️ پس فقط یه دوره آمپول اینا استفاده کردین از روز دو پریودی تا ۱۲ قاعدگی؟ و هزینه ی این آمپول و تخمک کشی اینا روی هم چقدر میشه. منم قصد چنین کاری دارم

آخرین سوالم هست ببخشید☺️ پس فقط یه دوره آمپول اینا استفاده کردین از روز دو پریودی تا ۱۲ قاعدگی ...

بله از روز ۲ سیکلم رفتم تا دیروز که ۱۳ سیکلم بود دارو داشتم 

ی سری آزمایش کامل و دارو که ی سری با بیمه بود و ی سری هم نبود و ویزیت 

تازه برای من سونو حساب نمیکنن اینا ۸ تومن شد تقریبا 

روز پانکچر ۳۵ فعلا گفتن 

آخرین سوالم هست ببخشید☺️ پس فقط یه دوره آمپول اینا استفاده کردین از روز دو پریودی تا ۱۲ قاعدگی ...

سوالی داشتید در خدمتم خواهش میکنم 

سمت راستم کلا ۶ یا ۷ تا فولیکول بود  دکتر گفت سمت چپ کوچیکتره بهم امپول داد دوباره  که ا ...

عزیزم برات نادعلی میخونم ان شاءالله مامان بشی هرچه زودتر

درونم دختر بچه ایست که همه چیز را با بغض قبول کرده...
عزیزم برات نادعلی میخونم ان شاءالله مامان بشی هرچه زودتر

ممنونم از قلب مهربونتون لطف میکنید 

خدا حاجت دلتو بده🌱♥️

سلام منم همین علائمارو دارم و چهارشنبه پانکچر میشم فردا بیا تجربه هاتو ب منم بگو الهی ک خیر باشه وا ...

به امید خدا 

بله حتما 

فعلا ترسیدم تو پتو جمع شدم