2777
2789
عنوان

یلدایی عروسمون چی بخریم?

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 59 پست
خیلی ممنونم عزیزم اینا هم خوبه مرسی

عزیزم آجیل کمه فقط یادتون رفته چون ترکا میبرن خودمم ترکم لبو اینا دیگه اضافست ول کن کی میتونه همه رو بخوره خواستیدوشت و مرغ اینا هم بعضیا میبرن که به نظر من راستش بی کلاسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والااسی ماعیدهمه چیزبردیم عروسمون دخترخالمه خاله خانوم یه شام ندادفعلاهم واسه یلداش برنامه ای نداریم ...

چون شام میریم باید مقدار خوردنی ها2برابر بشه نزدیک 20نفر میشیم خانواده عروسمون پر جمعییت هستن 

خدا شما را ببخشه که به جای عروس فعلی تون من را واسه داداشت انتخاب نکردید

والا من به همون سه تا النگو هم قانع و راضی بودم دیگه پالتو و.... را هم نمیخواستم 

شوخی بود عزیز اول مبارک باشه 

دوم همینا کافیه دستتون هم درد نکنه این همه زحمت کشیدید و هزینه کردید 

گاهی فقط طلا یا فقط پالتو چکمه و شال میبرن شما که هر مورد را گذاشتید تازه میوه شیرینی و... هم هست

به نظرم همینا کافیه چون اینجوری به مرور اون خانواده و دخترشون پر توقع میشن و سطح انتظاراتشون بالا میره و با توجه به شرایط اقتصادی جامعه اینجور هزینه کردن واقعا برای خانواده ها سخت هست

حتی به نظرم یه النگو با پالتو و..  کافی هست 

البته باز هرجور خودتون صلاح میدونید عمل کنید

به غیر وسیله هایی که گفتی ما اینارا هم اضافه کردیم واسه عروسمون...برنج آجیل و میوه آرایی .مرغ.ماهی.ی ...

عرف طرف مقابل رو هم باید در نظر گرفت

این هایی که گفتید اگر برای من می خواستن بیارن پدرم حتما برخورد تندی نشون می داد که مگه خونه خودم برنج و مرغ و شامپو برای دخترم پیدا نمیشه؟!!!