2777
2789

من و شوهرمم از دوتا شهر خیلی دور باهم ازدواج کردیم...و ده ساله تو یه شهری زندگی میکنیم که خانواده های دوتامونم اینجا نیستن....حالا شوهرم پاشو کرده تو یه کفش که میخوام برم شهر خودمون....خانوادش تو این ده سال با وجود دور بودن خیلییی اذیت کردن و اصلا آدمای نرمالی نیستن...یعنی مادر و خواهرش برای اختلاف انداختن و فضولی و دو به هم زنی و دخالت هرررکاری میکنن...شوهر منم وقتی اونارو میبینه کاملا طرفدار اوناست....ولی وقتی دوریم ازشون راحتیم.....

دارم دق میکنم....چطور برم نزدیکشون؟

تو ایران زن فقط حق عوض کردن شبکه ای تلویزیون رو داره😅

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه نکن کنترل دست مرداست🤣🤣

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه

وقتی شوهرت قبل از همسر بودن رفیق و یارت باشه پشتت باشه 

حق عوض کردن اسم پدر مادرشم هم داری 

چه برسه به شهر 😂

کردم...فایده ندارم...میگه میای بیا نمیخوای طلاق بگیر

عزیزم مشکل شما خواهر شوهر مادر شوهر نیستن مشکلت شوهرته ک همراه و همدلت نیست ک بعد ده سال برمیگرده میگه طلاق سر ی موضوعی ک نظر شمام مهمه ولی نظرتونو نمیپرسه

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
عزیزم مشکل شما خواهر شوهر مادر شوهر نیستن مشکلت شوهرته ک همراه و همدلت نیست ک بعد ده سال برمیگرده می ...

مناسفانه دقیقا درست میگید...مشکلم شوهرمه...و این ده سال به خاطر دور بودن مشکلمون حاد نمیشد ولی میدونم به محظ نزدیکی کارمون به طلاق میکشه