میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پولی که تو باسلام پرداخت میکنی میره تو حساب سایت با سلام بعد که بسته ها به دستت اومد و رضایت رو ثبت کردی بعد چند روز پول میاد تو حساب فروشنده من خودم غرفه دارم
میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
اونوقت جفتشون ثبت سفارش شدن؟ باید جدا جدا پرداخت کنی که
گل پاسخ داد: «اَبله! گمان میکنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود میشکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال میکند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
پولی که تو باسلام پرداخت میکنی میره تو حساب سایت با سلام بعد که بسته ها به دستت اومد و رضایت رو ثب ...
یعنی پولی ک پرداخت کردم بعد اینکه بسته ها ب دستم اومد جدا جدا هزینش ب غرقه دارها تحویل داده میشه..؟من دوتا خریدم یکی قیمتش۱۰۰یکی ۳۰۰ ک جفتش شد ۴۰۰ویه دفعه باهم پرداخت کردم..خود سایت با سلام هزینه هارو حدا پرداخت میکنه براشون؟