2777
2789
[QUOTE=]چی میگفت؟[/QUOTE] خیلی اذیت شد خیلی  پست دادنهای زیاد واقعا پوستش کنده شد تازه دادا ...

دداداش م میگه اولش رفتم پادگان اون سرباز قدیمی ترها جوراب بو ی گند میده میگفتن تو جدید هستی باید لباس ما رو هم بشوری 😂😂عجب البته پسرها تو سربازی غرور بیخودشون کور میشه 🤣🤣خیلی هم عالی

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
هیچ خبری؟؟

الان ۲ ماه بردنش کوه نگهبانی هیچ تماسی نداشته فعلا 

میگن اجازه نمیدن 

فقط پادگان اجازه میدن اینم از تلفن پادگان زنگ بزنن

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاشون خوبه؟حمام میرن؟😭😭😭😭

والا الان کوه هس خبر نداریم ولی قبلش پادگان بود حمام فقط ۵ دقیقه بیشتر نشه غذا هم خوب بوده ولی داداشم میگفت سیر نمی شدم کم بود غذا البته پول ببرن غذای بیرون بخرن میشه

غذاشون خوبه؟حمام میرن؟😭😭😭😭

خوب ارتش افتاده سخته کمی ولی اونایی که سپاه بیفتن خیلی خیلی راحته سربازی یعنی بخور بخواب ه

یعنی دوماهه صداش رونشنیدین؟

نه اصلا نمیدونم ولی باید تلفن چیزی باشه اونجا تماس بگیره ولی هیچ زنگ نزده خودش میگفت گوشی اجازه نمیدن ببریم 

وای مامانت نگران نیست

چی بگیم نگران که نه 

چون اونجا قوانین خودش داره خوب جایی که داداشم هس اطلاعاتی هستن مکان ش حساسه میترسن سربازی اطلاعات تلفنی از مکان بده یه جورایی محافظت از جاهای حساس تهران ه