[QUOTE=]چی میگفت؟[/QUOTE] خیلی اذیت شد خیلی پست دادنهای زیاد واقعا پوستش کنده شد تازه دادا ...
دداداش م میگه اولش رفتم پادگان اون سرباز قدیمی ترها جوراب بو ی گند میده میگفتن تو جدید هستی باید لباس ما رو هم بشوری 😂😂عجب البته پسرها تو سربازی غرور بیخودشون کور میشه 🤣🤣خیلی هم عالی
حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا الان کوه هس خبر نداریم ولی قبلش پادگان بود حمام فقط ۵ دقیقه بیشتر نشه غذا هم خوب بوده ولی داداشم میگفت سیر نمی شدم کم بود غذا البته پول ببرن غذای بیرون بخرن میشه
حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
چون اونجا قوانین خودش داره خوب جایی که داداشم هس اطلاعاتی هستن مکان ش حساسه میترسن سربازی اطلاعات تلفنی از مکان بده یه جورایی محافظت از جاهای حساس تهران ه