2777
2789

اینکه میگن اگه دیر جاشو جدا کنی بچه خیلی وابسته میشه و برای مدرسه و کلاس اینا به سختی باید بفرستیش درسته یا نه؟

شما مشکلی نداشتین با اینکه بچتون کنارتون بخوابه؟ 

مشکلی واسه بچه پیش نیومده ؟ مثلا مستقل نشه و ...

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمو از ۴ سالگی جدا کردم رفت تو اتاقش خوابید ب نطرم خیلی بهتره اینجوری 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بچه من شدید وابسته بود ولی از روز اول تو مدرسه گفت تو برو من با سرویس میام

جاش جدا بود یا کنار شما میخوابید؟ چه خوب که گذاشته شما بری

نه پسرم پنج سالشه پیش ما می‌خوابه و مهد کودک می‌ره ب وقتش شده تنها گذاشتمش پیش مادرم مونده 

پس این حرفا که روانشناسا میگن بچه رو زود از خودتون جدا کنید مشکلاتی پیش میاد الکیه؟

پسرم هنوز کنارمون میخوابه، پارسال که رفت مهد دوسه روز اول گریه میکرد.الان که میره مدرسه عاشق مدرسس درساشم عالیه

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

من دخترم ۷سالشه یکسالی میشه اکثرا تو اتاق خودش میخوابه ولی هنوزم شبا بهونه میگیره گاهی میگه من بیام تو اتاق شما یا گاهی میگع تو بیا پیش من بخواب چون تختش ازین ۱۲۰هاست دونفری جامیشیم.ولی برا مدرسه مشکلی نداره