2777
2789

سراغ ندارم،جسارتا میشه بپرسمدخترتون چندسالشه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵

هرشب تا ۴۰ روز،قسمت مثانه(پایینتر از ناف)و کمر و پهلوهاش رو با روغن زیتون گرم در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده،با یه پارچه گرم ببند.

در طول روز مایعات زیاد بخوره و دوساعت قبل خواب دیگه نخوره،شما تا ۴۰ روز این عمل رو انجام بده،من تو هفته اول کامل نتیجه گرفتم،دختر من تا ۶ سالگی بدون استثنا هر شب،خودشو خیس میکرد.

قبل خواب ۱ یا ۳ تا خرما با یه قاشق چایخوری عسل هم بخوره

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
هرشب تا ۴۰ روز،قسمت مثانه(پایینتر از ناف)و کمر و پهلوهاش رو با روغن زیتون گرم در جهت عقربه های ساعت ...

چه جالب. ممنون عزیزم. پس خودتون هم انجام دادین. 

حتما روغن زیتون باشه؟ 

چه جالب. ممنون عزیزم. پس خودتون هم انجام دادین.  حتما روغن زیتون باشه؟

بله،شاید باورت نشه،کامل خوب شد،مثلا هرشبش شد،یک روز در هفته،بعد یه روز تو ده روز،و شاید تو ۴۰ روز ۴ بار شب ادراری داشت،برای دختر من که هرشب بدون استثنا شب ادراری داشت این معجزه بود،بعد ۴۰ روز کامل قطع شد.

دکتر طب سنتی گفت،مثانه اش هم سرده و هم کوچیک،باخوردن  خرما و عسل و ماساژ روغن زیتون گرم میشه،و با خوردن مایعات زیاد در طول روز بزرگ میشه،که خدا روشکر جواب گرفتم.

من با همین روغن زیتون خوراکی گاهی ماساژ میدادم

بله،شاید باورت نشه،کامل خوب شد،مثلا هرشبش شد،یک روز در هفته،بعد یه روز تو ده روز،و شاید تو ۴۰ روز ۴ ...

اون موقع دخترم ۶ سالش تمام شده بود.الان که نزدیک ۱۰ سالشه،حتی یبارم دیگه پیش نیومد شب ادراری داشته باشه

[QUOTE=318856053]اون موقع دخترم ۶ سالش تمام شده بود.الان که نزدیک ۱۰ سالشه،حتی یبارم دیگه پیش نیومد شب ادراری داشته ب ...[/QUممنونم دوست غزیزم. 

خیلی لطف کردین. 

خداروشکر که مشکلتون به کل حل شده🤲🌹