🥴😑😑دوتاخاهرشوهرام زنگ زدن میگن پسر باشه خوبه😑🥴پسرباشه شوهرمم گفت مگ دست شماس پسرباشه هعی پسر پسر میکنین بعد گفت انشالله ک دختره😑مگ دختر چه مشکلی دارع پسر دو روز دیگ زنمیگیرع دست زنشو میگیره😑💔وایییی بعد میگن بابامونم دوس داره پسر باشه هنوز که هنوز افکار قدیمیشون رو پاک نکردن بعدم میکن حالا ما از اون لحاض گفتیم ک پسر باشه فلان بهمان😑دوس داشتم سرشونو بکوبم دیوار بعد ک خمیر شدن باهاشون عین اون چیزایی ک ا/ینستا هس بازی میکنن بازی کنم😁
اینقد بدم اومد زدم بلاکشون کردم بجای اینک بگن انشالله سالم باشه سلامت باشه به سلامتی به دنیا بیاد پسر پسر میکنننن😤😤حالا بچه اول پسر دخترش چه ربطی داره
😐🤔🤔بعد این چرا تعیین میکنن مامان بابای من چی بخره برای نوه شون🥴🥴میگن باید طلا بخره فلان چیز بخره😐حالا خودشونم وقتی به دنیا اومد یه ۵۰ تومنی میارن میگن دستمون خالی بود😐🥴چرا باید تعیین کن از دخالتشون خوشم نیومد😅ووو تا عمر دارم ازشون متنفر شدم پسر شد دختر شد زندگیمه🙂خودم ک نمردم دوسش دارم مگ به غیر خودم کسی نگه میدارتش یکم گریه کرد میان میندازنش بغلم میگن گریه میکنه مگ غیر اینه🙂؟!
میگن اگسیاه باشه بغلش نمیکنیمگفتم خودم ک نمردم بچمه همه زندگیمه ۹ماه سختی میکشم😄بعد بیایین شما سیاه سفید بودنش رو تعیین کنین🙃
ببخشید اینجا همه غریبه ان حرفامو گفتم😄🫠❤️