2777
2789

🥴😑😑دوتاخاهرشوهرام زنگ زدن میگن پسر باشه خوبه😑🥴پسرباشه شوهرمم گفت مگ دست شماس پسرباشه هعی پسر پسر میکنین بعد گفت انشالله ک دختره😑مگ دختر چه مشکلی دارع پسر دو روز دیگ زن‌میگیرع دست زنشو میگیره😑💔وایییی بعد میگن بابامونم دوس داره پسر باشه هنوز که هنوز افکار قدیمیشون رو پاک نکردن بعدم میکن حالا ما از اون لحاض گفتیم ک پسر باشه فلان بهمان😑دوس داشتم سرشونو بکوبم دیوار بعد ک خمیر شدن باهاشون عین اون چیزایی ک ا/ینستا هس بازی میکنن بازی کنم😁

اینقد بدم اومد زدم بلاکشون کردم بجای اینک بگن انشالله سالم باشه سلامت باشه به سلامتی به دنیا بیاد پسر پسر میکنننن😤😤حالا بچه اول پسر دخترش چه ربطی داره

😐🤔🤔بعد این چرا تعیین میکنن مامان بابای من چی بخره برای نوه شون🥴🥴میگن باید طلا بخره فلان چیز بخره😐حالا خودشونم وقتی به دنیا اومد یه ۵۰ تومنی میارن میگن دستمون خالی بود😐🥴چرا باید تعیین کن از دخالتشون خوشم نیومد😅ووو تا عمر دارم ازشون متنفر شدم پسر شد دختر شد زندگیمه🙂خودم ک نمردم دوسش دارم مگ به غیر خودم کسی نگه میدارتش یکم گریه کرد میان میندازنش بغلم میگن گریه میکنه مگ غیر اینه🙂؟!

میگن اگ‌سیاه باشه بغلش نمیکنیم‌گفتم خودم ک نمردم بچمه همه زندگیمه ۹‌ماه سختی میکشم😄بعد بیایین شما سیاه سفید بودنش رو تعیین کنین🙃

ببخشید اینجا همه غریبه ان حرفامو گفتم😄🫠❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی طولانی بود اولش رو خوندم

از خدا بخواه ی بچه سالم و صالح بهت بده جنسیت مهم نیس گرچه من خودم عاشق دخترم😂

واکنش هم نشون نده فقط بخند . مامان بزرگ من دختر رو بد میدونه و نوه های پسرشو میپرسه . دوبار واکنش نشون دادم بده من شدم

الان کمتر میرم پیشش

و نوه های پسرش کلا نمیرن . همونا برن که براشون میمرد

از توضیحاتت مشخصه هر چی اونا بی شخصیت هستن خودت با درک وفهمی

خداروشکر بچت یه پدر مادر باشعور داره

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

چقدر رو مخن

یکم شیرین میزنن

سنشون بالاست ؟

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

من باشم اجازه نمیدم کسی به بچم توهین کنه یعنی چی سیاه باشه؟؟

اگه الان بگن بچه بزرگ هم بشه میگن اجاز نداره در مورد بچت اینجوری حرف بزنن

منظورم این نیست جنگ و دعوا کنی ولی خیلی جدی و محترمانه بگو دوست ندارم در مورد بچم اینجوری نظر بدین

و اینکه پدر و مادرت وظیفه ایی ندارن هر چی ام بدن لطف و محبتشونه اینم بگو بهشون

حرف مفت زیاده  حرصشون نخور 

هر وقت حرف زدن بحث عوض کن 

هر وقت زیادی پسر پسر کردن بگو حالا انگار قراره سلطنت از باباش ارث ببره که حتما باید پسر باشه! 

سیاه و سفید کردن بگو سفارش دادم براتون سفید پخت کنند! 

یا ارحم الراحمین

دوتا مرد فامیل شوهرم ناهار خونمون ذعوت بودن طرف مسنه برگشته برای تشکر میگه ان شاءالله خدا بهتون پسر بده انقد بدم اومد ک نگو یهو همسرم گفت البته ان شاءالله دختر باشه 😂 کلا حرف و عوض کرد بی محلشون کن عزیزم مهم خودتی و نی نی🥰

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

اسکولا حالا خوبه خودشونم دخترن پسر پسر میکنن 

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄