2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب نهایت ده روزه آماده اس 

خوش خیم بود 

درد داشت ولی طوری نبود که اذیت کنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

مامانم انجام داد.

بی حسی براش زدن، گفت اون قدر درد نداشت و یکی دو روزه خوب شد.

جوابش ۱هفته بعد اومد و شکر خدا مشکلی نبود.

مامان من میکروکلسیفیکاسیون مشکوک داشت

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
Berides  شما داخل سونو چند بود؟

نمیدونم والا یادم نیست چندسال پیش بود میخوای فردا یادم بنداز نگاش کنم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
مامانم انجام داد. بی حسی براش زدن، گفت اون قدر درد نداشت و یکی دو روزه خوب شد. جوابش ۱هفته بعد اوم ...

منم انجام دادم اما الان درد دارم ،خداروشکر که جوابش خوب بود خدا براتون حفظشون کنه

من مامانم چند سال پیش انجام داد 

انگار دنیا رو سرم خراب شده بود مخصوصا وقتی رفت جوابشو بگیره 

اما خداروشکر چیزی نبود 

اما دکتر بهش گف هر ۶ ماه یه بار یه چکی بکن اما دیگه نرف

منم انجام دادم اما الان درد دارم ،خداروشکر که جوابش خوب بود خدا براتون حفظشون کنه

ممنون عزیزم، ان شاءالله شما هم سالم باشید

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من مامانم چند سال پیش انجام داد  انگار دنیا رو سرم خراب شده بود مخصوصا وقتی رفت جوابشو بگیره&n ...

مامان منم همینطور، هر۶ماه رفت، دیگه دکتر. بعدش گفت سالی ۱بار همون روتین معاینات