سلام. حقیقتش من اولین باره که میخوام باردار بشم. حدودا چند ماهه که تحت نظر پزشکم و ویتامین و فولیک اسید مصرف کردم. حالا دکتر به ما گفت که ده روز یه روز درمیون نزدیکی داشته باشید. حالا ما دیشب اولین بارمون بود و من از امروز صبح یه درد عجیبی تو دلم احساس میکنم. درد همراه با سوزش حالت دل پیچه. البته شدید نیست ولی از صبح مدام همین حس رو دارم. به نظرتون طبیعیه؟ راستش کمی میترسم
من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪