2777
2789

یه زمانی دوست دختر شادمهر بود با هم کات کردن ژینا ازدواج کرد یه پس  داره طلاق گرفته دوسالی هست همش تو استوریهاش از آهنگهای شادمهر میزاره .میاد لایو  کنسرتهای شادمهر قلب سبز میزاره کامنت میزاره  وقتی مادر سادمهر مرد هنوز خود شادمهر هیچ پست و استوری نکذاشته بود این خانم سریع استوری و پست گذاشت پروفایلش رو سیاه کرد.آخه خانم بشین زندگیتو کن شادمهر زن و بچه داره خجالت نمیکشی خونه خراب کن

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی شادمهر واقعا عاشقش بوده و هست به نظرم 

نه بابا نیست همه چی تمام شده این خانم ول نمیکنه شادمهر مجبور شد اسمشو از تو آهنگ حذف کنه

یعنی ژینا اونو ول کرده؟

اینجوری میگن ولی حقیقت همیشه نمایان نیس 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عشق هیچ وقت یادت نمیره   هیچ وقت بد براش نمیخوای حتی اگه سهم تو نباشه   اون ...

اینا همس حرفه تمام شده رفته شادمهر آمریکاست زن داره بچه داره

خب بعدش؟

خب دیگه  شادمهر وقتی میبینه ژینا ازدواج کرده تنها برمیگرده خارج و با یه دختر خارجی ازدواج میکنه و بچه دار میشه . ژینا هم که تو ایران ازدواج کرده  بود بچه دار میشه . حالا ژینا مثل اینکه از شوهرش طلاق گرفته و داره  از شادمهر پست میزاره(زمان عشق و عاشقیشون حتا شادمهر چند تا اهنگ راجب ژینا خونده بود)

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

خب دیگه  شادمهر وقتی میبینه ژینا ازدواج کرده تنها برمیگرده خارج و با یه دختر خارجی ازدواج میکنه ...

خب؟الان شادمهر چیکار میکنه؟ 

طلاق داده زن وبچه سو؟

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹

دم شادمهر گرم که اومد اسم اینو از آهنگش حذف کرد و نشوند سر جاش .خجالت نمیکشه هی میاد پست و استوری میزاره نخ میده 

خب؟الان شادمهر چیکار میکنه؟  طلاق داده زن وبچه سو؟

نه خدا نکنه اون زندگی خودشو داره آمریکا زندگی میکنه

نه بابا نیست همه چی تمام شده این خانم ول نمیکنه شادمهر مجبور شد اسمشو از تو آهنگ حذف کنه

نههه شادمهر خواننده معروفیه‌که‌۱۰۰۰۰ تا اهنگ داره همه اهنک هاشم نمیخونه رو صحنه میتونس اینم نخونه

❤Che khobe ke daramet
یه زمانی دوست دختر شادمهر بود با هم کات کردن ژینا ازدواج کرد یه پس  داره طلاق گرفته دوسالی هست ...

والا زن شادمهر خیلی بانمک و خوش قیافه س چهره مهربونب داره شادمهر دیوونه س اگه اینو ول کنه بره تو فکر ژینا 

اینا همس حرفه تمام شده رفته شادمهر آمریکاست زن داره بچه داره

قطب شمارلم بره  وقتی قلبت گیر باشه  فرق نداره 

انشاءالله ک بی حس شده باشن نسبت ب هم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر