2777
2789
عنوان

ترس از بارداری بعد از سقط

380 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها.

دلم یه عالمه درددل می‌خواد. من شیش ماه پیش جنین سه ماهه‌مو سقط کردم. رشدش متوقف شده بود. پروژه‌ی سقطم خیلی سخت بود و تاثیر بدی توی روحیه‌م گذاشت.

دکترم گفت سه ماه بعد اقدام کنم ولی اصلا آمادگی نداشتم.

الان دلم می‌خواد باز اقدام کنم ولی یه ترس عجیبی توی دلمه که هر روز بیشتر میشه. و بدتر از من شوهرمه که میگه اصلا تحمل تکرار اون تجربه رو نداره.

این حس مثل برزخ می‌مونه. من خیال می‌کردم گذر زمان حالم رو بهتر می‌کنه ولی هرچی می‌گذره تردیدم بیشتر میشه. از طرفی هم بشدت دلم بچه می‌خواد و احساس می‌کنم ورود یه نوزاد به خانوادمون لازمه.

چطور می‌تونم حالم رو بهتر کنم؟

چطور با ترسم کنار بیام؟

ارزش هر دل به حرف‌هایی‌ست که برای نگفتن دارد❤️

طبیعیه

حتی تو بارداری جدیدت تا اخرش همش ترس از دست دادن همراهت هست

توکل بر خدا کن

اقدام کن دیگه بسپار به خدااااا

خودش از رحمتش سیرابت می کنه ان شالله

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

مال من هفته ۱۲ سقط شد و تا یک سال بعدش روزی نبود که گریه نکنم...حال روحیم بد بود و بعد از یک سال دوباره اقدام کردم و سریع هم باردار شدم. گرچه بارداری سختی هم داشتم چون سونوگرافی همش میگفت بچه ممکنه مشکل داشته باشه ولی کاملا سالم بود و سونوها اشتباه میگفتن. الان ۵ سالشه. حست طبیعیه اما نگران نباش‌ توکل به خدا کن. 

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه حتی تو بارداری جدیدت تا اخرش همش ترس از دست دادن همراهت هست توکل بر خدا کن اقدام کن دیگه ب ...

حس میکنم اگر با این اضطراب اقدام کنم تا آخر بارداریم دیوونه میشم😢

مال من هفته ۱۲ سقط شد و تا یک سال بعدش روزی نبود که گریه نکنم...حال روحیم بد بود و بعد از یک سال دوب ...

الهی شکررررر که به سلامت گذروندین. واقعا نیاز دارم به انرژی مثبت.

آخه جاریم هم هفته‌ی پیش بارداری خارج از رحم داشت و سقط کرد.

ترسم چندبرابر شد😥

الهی شکررررر که به سلامت گذروندین. واقعا نیاز دارم به انرژی مثبت. آخه جاریم هم هفته‌ی پیش بارداری خ ...

کلا بارداری استرس خودش رو داره ولی شیرین هم هست. یادمه بارداری دومم روز به روز هی تقویم رو نگاه میکردم که ببینم کی هفته ۱۲ تموم میشه، همش میگفتم نکنه دوباره سقط بشه و این روند تا مدت ها بعدش هم ادامه داشت. حتی برای بارداری دومم جواب غربالگریم هم خوب نبود، بعد هم سونو چرت و پرت گفت جوری که تا لحظه تولد نمیدونستم سالمه یا نه، هیچ راهی جز توکل به خدا نداشتم. آدم مذهبی هم نیستم ولی جز توکل به خدا کاری از دستم بر نمیومد. اینا دیگه دست ما نیست عزیزم. امیدوارم به زودی دامنت سبز بشه و در آرامش تمام عزیز دلت رو بغل کنی.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
حس میکنم اگر با این اضطراب اقدام کنم تا آخر بارداریم دیوونه میشم😢

نه دیوونه نمیشی

تو بارداری جدیدت حس خوشحالی و ذوق همراه با ترس از دست دادن داری! همش صدقه بده و خیرات کن تا به سلامتی بارداری خوبی سپری کنی

اگر برات مقدوره و اعتقاد داری قبل از بارداری یه سر برو مشهد و حرم و خودت رو تخلیه کن! 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
کلا بارداری استرس خودش رو داره ولی شیرین هم هست. یادمه بارداری دومم روز به روز هی تقویم رو نگاه میکر ...

ممنون که تجربه‌ت رو گفتی.خدا عزیزانت رو حفظ کنه

نه دیوونه نمیشی تو بارداری جدیدت حس خوشحالی و ذوق همراه با ترس از دست دادن داری! همش صدقه بده و خیر ...

ممنونم.معلومه که اعتقاد دارم.جووونم برای اون صحن و سراش درمیره. انشاالله دعوتم کنن حتما میرم. واقعا هم تنها جاییه که آدم میتونه خودشو تخلیه کنه

الهی شکررررر که به سلامت گذروندین. واقعا نیاز دارم به انرژی مثبت. آخه جاریم هم هفته‌ی پیش بارداری خ ...

ببین من کاربر قدیمی هستم اینقدر که جدیدا سقط زیر ۱۲ هفته رخ میده قبلا نمیداد! علتش هم نمیدونم چیه!

الان پیش هر زنی می نشینی تجربه یه سقط رو داره! درصورتیکه قبلا اینجور نبود تو کل فامیل ما فقط یه خالم یه دونه سقط داشت والسلام الان اکثریت خانمهای جوان تجربه سقط دارن

ممنونم.معلومه که اعتقاد دارم.جووونم برای اون صحن و سراش درمیره. انشاالله دعوتم کنن حتما میرم. واقعا ...

محکم باش

اتفاقیه که رخ داده سوگواریت رو بکن 

اما به اینده امیدوار باش

از خود خدا اولاد سالم و صالح بخواه

ببین من کاربر قدیمی هستم اینقدر که جدیدا سقط زیر ۱۲ هفته رخ میده قبلا نمیداد! علتش هم نمیدونم چیه! ...

آره منم خیلی دارم میبینم.نمیدونم چی داره به سرمون میاد

محکم باش اتفاقیه که رخ داده سوگواریت رو بکن  اما به اینده امیدوار باش از خود خدا اولاد سالم ...

انگار‌هرچی سنم داره میره بالاتر ضعیفتر میشم تو یه سری چیزا🙁

ممنون از دلگرمیت