2777
2789

سلاموقت همگی بخیر باشه و امیدوارم ایام بکام باشه

راستش یجورایی بین یه مسئله ای چند روزه ذهنم درگیره واقعا نمیدونم چی دیگ برام خوبه یا بد میشه لطفا شما قضاوت کنین اگر جای من بودین چ تصمیمی میگرفتین؟

من خیاط کودک هستم و بتازگی پیجمو استارت زدم و دادم فعالیت میکنم ولی خب باید روش تایم بزارم خداقل ۶ ماه تا ب اون ایده ال و درامدی ک تو ذهنم هستش نزدیک بشم از طرفی بلحاظ خانوادگی مالی خانوادم تحت فشار هستن دوس دارم زودتر ب درامد برسم همش میزنه بسرم کارمو رها کنم با اینکه بهش علاقه دارم برم سرکار و فروشندگی... ک خب تابم زیادی ازم میگیره و سرپا هستم این باعث میشه بازدهیم رو پیج بیاد پایین... از طرفیم حس میکنم نیاز دارم برم از خونه بیرون نه دانشگاه میرم نه باشگاهی نه چیزی حس میکنم دارم خل میشم تو محیط خونه...بخدا موندمم... شما بگین جای من بودین چ تصمیمی میگرفتین ...

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️

فروشنده گی چقدر میدن بهت مگه

خب برو مرتبط با علاقت سر کار این همه خیاط میگیرن 

نمونه کادم میشه برت مثلا تولیدی ها

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی درکنار لباسی ک خودت میدوزی لباس آماده هم تو پیجت بفروشی

نه مشکلم اماده و یا دوختن نیستن میگم برم بیرون شاغل بشم ماهی ۷ تومن بگیرم یا بشینم خونه با این وضعیت تمرکز کنم رو پیجم... وگرنه من کارمو دوست دارم حس میکنم محیط خونه افسردم کرده

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️
فروشنده گی چقدر میدن بهت مگه خب برو مرتبط با علاقت سر کار این همه خیاط میگیرن  نمونه کادم میش ...

فروشندگی تو مزون ۵ تا ۷ تومن..

اره میخواستم برم در رابطه با کارم تو تولیدی ک سابقه کارم بشه ولی چیز زیادی نمیدن 

فروشندگی تو مزون ۵ تا ۷ تومن..  اره میخواستم برم در رابطه با کارم تو تولیدی ک سابقه کارم بشه و ...

تو دیوار ببین آگهی زیاده 

اونام در حد ۶ تمنو که میدن بیشتر بگرد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
تو دیوار ببین آگهی زیاده  اونام در حد ۶ تمنو که میدن بیشتر بگرد

بنظر شما منطقیه کلا برم واسه بقیه کار کنم؟ پیجو بیخیال بشم

بنظر شما منطقیه کلا برم واسه بقیه کار کنم؟ پیجو بیخیال بشم

ن منطقی نیست

همیشه میگن جوری کار کن که واسه ایندت کار کرده باشی 

بهتره در جهت پیشرفتت کار کنی

خدابزرگه خانوادت مطمئنن پیشرفتتو میخوان

ن منطقی نیست همیشه میگن جوری کار کن که واسه ایندت کار کرده باشی  بهتره در جهت پیشرفتت کار کنی ...

مرسی عزیزم از راهنماییت درسته واقعا❤️

مرسی عزیزم از راهنماییت درسته واقعا❤️

خواهش میکنم 

منم یه زمانی درگیر خوانوم همش بودم 

درسم وقت نداشتم ولی خاهرم رفتن خوابگاه براخودشون پیشرف کردن 

الان ازدواج کردم 

خیلی بد بیکاری

میخوام خیاطی یادبگیرم 

هزینه ها خیلی سنگینه

شاید برم تولیدی کم کم پول جمع کنم

خواهش میکنم  منم یه زمانی درگیر خوانوم همش بودم  درسم وقت نداشتم ولی خاهرم رفتن خوابگاه ...

خیلی خوبه حتما اینکارو بکنید حتی برای تنوع و روحیه خودتون

خیاطی هنر ماندگار و خیلی خوبیه . موفق باشید عزیزم

خیلی خوبه حتما اینکارو بکنید حتی برای تنوع و روحیه خودتون خیاطی هنر ماندگار و خیلی خوبیه . موفق باش ...

ممنون مهربون

😍

من اگه جای تو بودم یه مدت کارهامو به تعویق مینداختم...
خب تو الان به پول احتیاج داری و بیشتر از اون احتیاج داری که تو اجتماع باشی
پس با این اشفتگی ذهنی اونقدر راحت نمیتونی به خیاطیت برسی
اگه جای تو بودم میرفتم سراغ فروشندگی اما با این تفاوت که پیجمو کامل رها نمیکردم
تو به هرحال اخر هفته سرت خلوته...یا اخر شب ها یکی دو ساعت وقت داری...
همون تایمی رو هم که میتونی بذاری براش بذار...هرچند کم اما انجامش بده
شاید بجای 6 ماه یه سال یا شایدم 1.5 سال طول بکشه به اون شرایطی که میخوای برسی...
اما  به قول اون جمله کلیشه ای دیر رسیدن خیلی بهتر از هرگز نرسیدنه...
اگه بری سرکار هم تو اجتماع میری...هم یه درامدی خواهی داشت هم میتونی از اون درامد پس انداز داشته باشی(هرچند کم)
درسته زمان زیادی صرف کارت میشه اما همهه تایمت رو نمیگیره...
پس هم میتونی شرایط خونه و شرایط روحیت رو اوکی کنی...
هم میتونی هدفت رو داشته باشی...
اصلا شاید با حضورت بیرون از خونه و کار کردن روحیت بهتر بشه و همون تایم کمی رو هم که برای خیاطی میذاری بازدهی بالایی داشته باشه...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

من وقتایی که تو همچین شرایطیم اولویت بندی میکنم
اولویت الان که درگیرشی مسئله درامدته برای اروم کردن اوضاع خونه و برداشتن فشار از روی خودت
بعدش حضور در اجتماع برای حال خوبت
اما اینجا باید مراقب باشی اون خیاطیه که علاقه و استعداد توعه فراموش نشه...
اونو بذار تو اولویت سومت...
درسته از اولویت اولت خارج شده...شاید نتونی اون توجه و تمرکز سابق رو روش بذاری...
اما نبایدم به کلی از بازی خارجش کنی...
همون یه مقدار زمان کمی هم که میتونی براش بذار...
این تفکر که یه سال برم سراغ فروشندگی کلا خیاطیو ول کنم بعدش میام پر قدرت شروع میکنم خیلی جالب نیست...
میگن موفقیت های بزرگ نتیجه مجموعه تلاش های کوچیکه...دقیقا همینه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃