2777
2789
شهبازی رو من خیلی قبول دارم ...الکی نمیگه جلالی هم همینطور ...بزار ۱۶ هفته برو که مطمعن شی

خدایی شهبازی و جلالی عالی بودن رحیمی الکی اسم در کرده کلا یه دیقه ام وقت نذاشت برا ان تی به اون مهمی...جنسیتشم ک اشتباه گفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آخرش جلالی درست گفت یا رحیمی،رحیمی چن درصد بهت گفت دختر که جلالی بهت گفت پسر؟

جلالی درست گفت عزیزم جلالی اولش خودش نبود شهبازی بود به جاش اون گفت ۷۰ درصد پسر بعد جلالی ام گفت پسر احتمالا ... رحیمی گفت ۱۰۰ درصد دختر و اشتباه بود

۱۲ هفته رفتم رحیمی گفت دختر ۱۳ هفته جلالی پسر . کدوم درسته ب نظرت؟

سلام عزیزم شما به این تازگیا رفتید اخه میگن دستگاه هاش خوبن انگار عوضشون کرده

منم ۱۲ هفته و ۱ روز رفتم گفت دختره گفتم دقیق مشخصه جوابمو نداد ولی تو سونو نوشته

اخه یکی از اشنا رفت ان تی گفت پسره و درستم بود

سلام عزیزم شما به این تازگیا رفتید اخه میگن دستگاه هاش خوبن انگار عوضشون کردهمنم ۱۲ هفته و ۱ روز رفت ...

عزیزم دیر اومدم سایت ... ۹۰ درصد درست میگه من جز استثناها بودم 🥲 برا شما درست بود ؟