2777
2789

قدیمیا که می گفتن دعوا نمک زندگیه😂😂

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

دلخوری هایی که حل نشه کینه میشه رو هم ولی گذشت هم تو زندگی بد نیست 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلخوریای که حل نشه بله 

ولی دلخوریای که حل بشه و جبران بشه نه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
دعوای کوچیک آره ولی دعوایی که ۴ ماه طول بکشه نه

چه دعوایی ۴ماه طول میکشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
سر ی موضوع کوچیک و سوتفاهم پای خانواده ها کشید وسط دیگه خانواده ها باهم دعوا لفظی شون افتاد دیگه.... ...

شما آقایین؟

دقیقا همسر من،همیشه میگه تو بحث هامون پای خانواده هامون رو نکش وسط 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه دعوایی ۴ماه طول میکشه؟

تو روی شوهرم وایسادم بحث کردیم دادم خانواده ام به خانواده همسرم تماس گرفت بحث کردن ...از اونوقت دیگه رابطه مون کم کم سرد شد ۴ ماهی کلا بحث شدید لفظی داشتیم و کلا شوهرم کم حرف و کم احساس شده دیگه خیلی کم باهام حرف میزنه...

بله من آقا هستم ،

خانمم چند ماه پیش سر ی موضوع پیش پا افتاده خانواده ها رو درگیر کرد از اون موقع ۴ ماهی بود دعوای شدید داشتیم دیگه از اون موقع کلا کم حرف ، کم توجه ، و...

شما آقایین؟ دقیقا همسر من،همیشه میگه تو بحث هامون پای خانواده هامون رو نکش وسط 

کلا دیگه حس عاشقانه قبل از اون دعوا رو از دست دادیم ، حتی تولد همدیگه فراموش کردیم بگیریم،