2777
2789

من اینجا از یکی شنیدم شب جمعه ها برخی بیمارستانها دستگاه از فرد کما رفته جدا می‌کنند!😐 فکر کردم دیدم ۳ نفر کما رفته ی از دنیا رفته رو می‌شناختم که دو نفرشون جمعه فوت شدند🤕البته یکی شون هم ۴شنبه فوت شد ، هر سه تاشونم در سالهای مختلف در یک بیمارستان بستری بودند .

دارم تحقیق میکنم اصلا قصدم تهمت نیست شاید رحمت خدا بوده که جمعه فوت شدند که عذاب قبر نداشته باشند 

شما از اطرافیانتان اگر خدا نکرده بودند کسانی که تو کما بودند و از دنیا رفتند ، دقیقا چه روزی فوت شدند؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نشنیدم یکی از دوستام تو کما بود خانوادش دست بدامن امام رضا شدن  خییییلی دعا کردن شب تولد ...

برادر من هم ضربه مغزی شده بود اما تو کما نمی‌رفت 

مادرم شفاشون رو از امام رضا گرفتند 

بردارم میگفت توی خواب دیدم که آقای بلند قامت خیلی زیبا اومد بهم گفت بلند شو دستت رو بده مت اینجا جای تو نیست وقتی از خواب بلند میشه دکتر میاد بالا سرش یسری آزمایش و عکس که انجام میدن که نشون میده دیگه نیازی نیست تو بخش سی سی یو باشن 

البته این رو بگم برادر من سه جای محتلف مغزش له شده بود و استخوان جمجه ترک خورده بود اما معجزه بود که تو کما نرفت 

از بیمارستانها هم تحقیق میکنی یا فقط اینجا ؟

داری مسخره میکنی؟ 

بیمارستان نه اصلا . به نظرت در هر حال بیمارستانها در برابر سوالم چه واکنشی دارند؟اصلا در صورت کار خلاف کدومشون راستشو میگن ؟