2777
2789

من ۳۷ هفتم تاحالا معاینم نکردن.میگن برا تشخیصش یه نواربهداشتی بدارین لباس زیرتون.۱۰قدم محکم بردارین بعد سرفه کنین اگه خیس شد ینی پارگی کیسه آبه.دقیق نمیدونم منم اینطوری شنیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معاینه نکن باعث زایمان میشه  ترشحات رو آزمایش میکنن اگر از کیسه آب بود اون وقت باید استراحت کن ...

اخه هم معاینه کرد هم تست گذاشت چیکار کنم حالا ینی دردم میگیره؟ 

اخه هم معاینه کرد هم تست گذاشت چیکار کنم حالا ینی دردم میگیره؟ 

نه عزیزم 

الان استراحت کن شاید هم مشکلی پیش نیومد اینها کارهای ریسک داره 

یعنی احتمال داره 

آروم باش و استراحت کن 

چند روز داری تا ۳۷ هفته؟ 

آمپول ریه بچه رو زدی؟ 

نه عزیزم  الان استراحت کن شاید هم مشکلی پیش نیومد اینها کارهای ریسک داره  یعنی احتمال دا ...

من شک داشتم ب پارگی کیسه مجبور شدن تست بزنن و معاینه کنن ن امپول ریه نزدم نمیخام طبیعی شم میترسم دردم بگیره معاینه کرد گف باز نیس امکان داره یموقه دردم بگیره؟ 

نه عزیزم  الان استراحت کن شاید هم مشکلی پیش نیومد اینها کارهای ریسک داره  یعنی احتمال دا ...

من شک داشتم ب پارگی کیسه مجبور شدن تست بزنن و معاینه کنن ن امپول ریه نزدم دردم بگیره معاینه کرد گف باز نیس امکان داره یموقه دردم بگیره؟ 

من شک داشتم ب پارگی کیسه مجبور شدن تست بزنن و معاینه کنن ن امپول ریه نزدم دردم بگیره معاینه کرد گف ب ...

نه عزیزم اگر هنوز درد نداری خبری نیست 

دیگه الان ریه بچه رسیده ولی خوب برای اطمینان گفتم از دکترت بپرسی 

نهایتا اگر درد داشتی یه شیاف بزار بعد با دکترت تماس بگیر 

ولی اگر تا الان درد نداشتی خبری نیست دیگه فکر کنم