2821
2789
عنوان

من خیلی خسته میشمم😭

155 بازدید | 13 پست

معلمم سال اول تدریسمه از مدرسه که میام داغونم من حتی زنگ تفریح هم به مدیرم تو کار های مدرسه کمک میکنم و عملا بکوب دارم کار میکنم 

خونه میام ورقه و سوالا و دفتر نمره دیگه بیهوش میشم اگه کار بیرون داشته باشم که بدتر

اخر هفته ها هم دانشگاهم سه هفتست برای کارگاه میفرستنمون تهران و من فقط برای خواب میام خونه 

مامانم گیر داده باید تمام اتاقتو هموین امشب تمیز کنی اومد کل کمدمو ریخت رو زمین گفت دوباره تمیز کن بذار 

منم از صبح مدرسه بودم بعدم مراسم ختم پدر همکارم بود بعدش رفتم خیاطی حتی ناهار نخورده بودم الان رسیدم 

خدایاااا چیکار کنم 

حس میکنم استخونام داره از هم جدا میشه ولی مگه مامانم میفهمه😭

من برم ۴۱ تا هم برگه امتحانی رو باید تا فردا تموم کنم

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چرا آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت نمیکنی

میشه بیشترکمکم کنی بزارشرایطموبگم!من 50واحدمونده بودلییانسموبگیرم رهاکردم بارشته کشاورزی الان چ جوری بایدشرکت کنم؟

خدایا!من یاغی نیستم✋
میشه بیشترکمکم کنی بزارشرایطموبگم!من 50واحدمونده بودلییانسموبگیرم رهاکردم بارشته کشاورزی الان چ جوری ...

اصلا امکان نداره،حتما باید حداقل لیسانس داشته باشی عزیز،بنظرم اول به فکر ادامه دادن باش،اول زنگ بزن آموزش دانشگاهتون بپرس که میتونی ادامه بدی یا نه

اصلا امکان نداره،حتما باید حداقل لیسانس داشته باشی عزیز،بنظرم اول به فکر ادامه دادن باش،اول زنگ بزن ...

بالیسانس هررشته ای میشه شرکت کرد؟ومن بایدبرم توروستاتدریس کنم؟چن سال؟

خدایا!من یاغی نیستم✋
بالیسانس هررشته ای میشه شرکت کرد؟ومن بایدبرم توروستاتدریس کنم؟چن سال؟

رشته های زیادی هستن،کشاورزی هم هست،برای تدریس تو هنرستان کشاورزی جذب میکنن،یا حرفه و فن و...

نه لزوما روستا نیست،ولی خو صد درصد نزدیک خونه خود آدم هم نیست،شاید یک ساعت فاصله تا محل کار باشه

رشته های زیادی هستن،کشاورزی هم هست،برای تدریس تو هنرستان کشاورزی جذب میکنن،یا حرفه و فن و... نه لزو ...

من دلم میخواددروس ابتدایی تدریس کنم ن رشته کشاورزی،ممنونم کلی راهنمایی کردیدان شالله ی اقدام بکنم 

خدایا!من یاغی نیستم✋
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز