2777
2789
عنوان

گوشی شوهرم

189 بازدید | 5 پست

دیشب‌شوهرم‌حونه مادرش بود خواهرشم اونجا بود یه مدته سر مسائلی که به خودشون ربط داره قهر بودن جالبه هر وقت قهر میکنن که به من ربطی تداره خواهرش بخواد اشتی کنه یه جوری شوهر ساده منو پر میکنه و از من بد میگه که بد کردن من شوهرم به اونا نزدیک بشه و از من دور دیشب از خونه مادذش برکشت کلا عوض شد و بهانه گیری میکرد و با دعوا حرف میزداخر من قاطی کردم و دعوامون شد و گفتم معلوم نیست دوباره خواهرت خواسته اشتی کنه چیا پشت من کفته که با توپ پر خونه اومدی و کفتم ایشالا زندگی من خراب میکنه سر زندگی خودش بیاد شب از ناراحتی کم خوابیدم و صبح با هزار فکز بیدار شدم و گفتم تا خوابه برم ببینم با خواهرش مسیجی هم حرفی زده که تا کوشی برداشتم ببدارشد و دید و قاطی کرد اول هول کردم تا حالا زیاد کوشبشو یواشکی نگاه میکردم که بفهمم خواهرش پشت من چیا میگه و نفهمیده بود ولی امروز فهمید و خیلی بد شد چون ار ابنکار متنفره و بی اعتماد میشه اولش هول کردم رفتم بیرون اتاق بعذ یه ربع به سرم زد بهس گغتم بهت مسیج زدم دیذم ارزش حرف زدن نداری اومدم اونو پاک کنم ولی باور نکرد ☹️البته از موضعم پایین نمیام هر‌چند باوز نمیکته و خیلی کینه ایه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه حرفاتون به کنار ...ولی روانتون به هم نمیریزه پیام هایی که باهم درباره شما رد و بدل کردن و میخونی ؟ رو رفتار تاثیر منفی نمیذاره ؟ درک نمیکنم واقعا🤷‍♀️شوهرت انسانه عقل داره چشم داره هم شما رو میبینه هم خواهرشو 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
همه حرفاتون به کنار ...ولی روانتون به هم نمیریزه پیام هایی که باهم درباره شما رد و بدل کردن و میخونی ...

اره وافعا کارم میدونم اشتباهه ولی دست خودم نیست کتجکاو میشم ببینم چیا گفته از وقتی هم مببینم ازشون خیلی بدم اومده و اتفاقا چشمم باز شده قبلا هر چی ار این خانواذه میدیدم کذشت میکردم رابطه ها خراب نشه ولی الان دیگه هر چی ببینم منم به شوهرم میگم خلنوادش بشناسه و فکر نکنه چقدر خوبن