2777
2789
عنوان

عکسای تولد پسرم😭😭

488 بازدید | 19 پست

دیروز دیدم گوشیم سنگینه، یه سری از فایلهارو حذف کردم

دیگه سراغ گوشی و عکسا نرفته بودم تا اینکه امروز متوجه شدم همه ی عکسای دوربینم پاک شدن!!

همه ی همه😭

حتی توی سطل زباله ی گوشی هم نبودن

یه برنامه ی ریکاوری نصب کردم حدود ۸۰ هزار تا عکس به درد نخور ریکاوری کرد ولی بازم اثری از عکسای دوربین نبود

مدل گوشیم شیائومی نوت ۹ پرو هست و عکسایی ک حذف کنیم تا ۳۰ روز توی سطل زباله میمونه،اما هیییییچ اثری از این عکسا نیس

نکته ی ناراحت کننده ی ماجرا اینه که تمااااام عکسای تولد پسرم حذف شده و حتی یه عکس هم برای نمونه ازش نمونده😭😭😭

آخه مهمون نداشتیم ولی اینقدر قشنگ واسش تزئین کرده بودم، خودشم کلی خوشحال بود همه ی عکسا با گوشیم بودن حالا حتی یه دونش هم نمونده😭😭

تورو خدا اگه راهی بلدید کمک کنید عکسای تولد پسرمو برگردونم

عکسای سفرتابستونمون هم پریدن،همه ی عکسای دوربین حذف شدن ولی هیچی بیشتر از نداشتن عکس تولد بچم به این شدت ناراحتم نمیکنه،دارم دیوونه میشم 😭😭😭

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متأسفانه راهی نیست مگه اینکه تعمیرات موبایل آشنا داشته باشی برات با کامپیوتر و برنامه مخصوص برگردونه در غیر این صورت کاری نمیشه کرد 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

متأسفانه راهی نیست مگه اینکه تعمیرات موبایل آشنا داشته باشی برات با کامپیوتر و برنامه مخصوص برگردونه ...

نمیشه ب کسی اعتماد کرد،آشنای مطمئن هم ندارم

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
میشه درستش کرد یه برنامه هست رو گوشی نصب میکنن هر چی عکس تو گوشیت حذف کردی در میاد

عکسهای که از توی گالری دونه دونه حذف کردی میاد ایشون زده پاکسازی کرده یه پوشه رو نمیاد اینجوری 

این بلا سر خودمم اومده یبار

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

نمیشه ب کسی اعتماد کرد،آشنای مطمئن هم ندارم

اگه آشنا نداری که هیچی چون اینکار جرمه ریکاوری نمیکنن، منم یبار عکس و فیلم عقدم پاک شد در به در تعمیرات هارو گشتم گفتن جرمه انجام نمیدیم از کجا معلوم گوشی رو تازه نخریده باشی و سواستفاده نکنی