2777
2789

ورزش و فیلم و کلی کار دیگه رو ماه پیش انجام دادم و اصلا اقدام نکردم.. کلی رو خودم کار کردم کلی حالم خوب شد و بیخیال شدم اما حالا که پری تموم شده و میخوام اقدام کنم باز استرس لعنتی اومده سراغم🤦‍♀️🥺 واقعا نمیدونم چیکار کنم😕🥺

البته نسبت به ماه های قبل بهترم و کمتره استرسم

.
هیچی چون عجله ای نداشتیم اصلا به تخمک گذاری و اینا فک نمیکردیم مث قبل رابطه داشتیم فقط جلوگیری نداشت ...

من سه ماه اقدام کردم نشد

ماه اول که اخرای روزای پاکیم بود اصلا تو تخمکگذاری و اینا نبود

دو ماه بعد مخصوصا ماه سوم روزای بهتر اقدام کردم بازم نشد

و اینکه شدیداااا استرس داشتم🤦‍♀️🤦‍♀️

حالا این ماه خیلی بهتر و بیخیال ترم ولی بازم یکم استرس دارم 

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه ماه اقدام کردم نشد ماه اول که اخرای روزای پاکیم بود اصلا تو تخمکگذاری و اینا نبود دو ماه بعد ...

تازه سه ماهه میشی بابا نگران نباش منم تو این چهار ماه پریودیم به هم ریخته بود تا یه روز عقب میوفتاد بیبی چک میزدم

تازه سه ماهه میشی بابا نگران نباش منم تو این چهار ماه پریودیم به هم ریخته بود تا یه روز عقب میوفتاد ...

منم پریودم بهم ریخت ماه آخر که خونریزیم خیلی کم بود دو روزم عقب انداختم... و چون تجربه نداشتم فکر میکردم باید با ماه اول بشم و اگه نشدم حتما مشکل دارم

منم سه ماه اول خیلیی حساس بودم همش دنبال علائم و بی بی چک ... الان ظهر یه لحظه استرس گرفتم دوباره بیخیال شدم گفتم هر وقت قرار باشه میشه دیگه

خلاصه دیگه با فیلم و کتاب بیخیال شدم سپردم به خده

.
تازه سه ماهه میشی بابا نگران نباش منم تو این چهار ماه پریودیم به هم ریخته بود تا یه روز عقب میوفتاد ...

شما ماه چهارم کار خاصی کردین که شد؟؟

مثلا ویتامینی؟ یا کار دیگه ایی؟؟

.