aros_darya مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 2925 عنوان تو اقدام چیکار کردین استرس ازتون دور بشه؟؟ 235 بازدید | 8 پست ورزش و فیلم و کلی کار دیگه رو ماه پیش انجام دادم و اصلا اقدام نکردم.. کلی رو خودم کار کردم کلی حالم خوب شد و بیخیال شدم اما حالا که پری تموم شده و میخوام اقدام کنم باز استرس لعنتی اومده سراغم🤦♀️🥺 واقعا نمیدونم چیکار کنم😕🥺البته نسبت به ماه های قبل بهترم و کمتره استرسم . 1402/09/05 | 17:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
par_parvaz_man عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 732 هیچی چون عجله ای نداشتیم اصلا به تخمک گذاری و اینا فک نمیکردیم مث قبل رابطه داشتیم فقط جلوگیری نداشتیم بعد ۴ ماه باردار شدم
aros_darya مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 2925 هیچی چون عجله ای نداشتیم اصلا به تخمک گذاری و اینا فک نمیکردیم مث قبل رابطه داشتیم فقط جلوگیری نداشت ... من سه ماه اقدام کردم نشدماه اول که اخرای روزای پاکیم بود اصلا تو تخمکگذاری و اینا نبوددو ماه بعد مخصوصا ماه سوم روزای بهتر اقدام کردم بازم نشدو اینکه شدیداااا استرس داشتم🤦♀️🤦♀️حالا این ماه خیلی بهتر و بیخیال ترم ولی بازم یکم استرس دارم .
par_parvaz_man عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 732 من سه ماه اقدام کردم نشد ماه اول که اخرای روزای پاکیم بود اصلا تو تخمکگذاری و اینا نبود دو ماه بعد ... تازه سه ماهه میشی بابا نگران نباش منم تو این چهار ماه پریودیم به هم ریخته بود تا یه روز عقب میوفتاد بیبی چک میزدم
aros_darya مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 2925 تازه سه ماهه میشی بابا نگران نباش منم تو این چهار ماه پریودیم به هم ریخته بود تا یه روز عقب میوفتاد ... منم پریودم بهم ریخت ماه آخر که خونریزیم خیلی کم بود دو روزم عقب انداختم... و چون تجربه نداشتم فکر میکردم باید با ماه اول بشم و اگه نشدم حتما مشکل دارممنم سه ماه اول خیلیی حساس بودم همش دنبال علائم و بی بی چک ... الان ظهر یه لحظه استرس گرفتم دوباره بیخیال شدم گفتم هر وقت قرار باشه میشه دیگهخلاصه دیگه با فیلم و کتاب بیخیال شدم سپردم به خده .
aros_darya مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 2925 تازه سه ماهه میشی بابا نگران نباش منم تو این چهار ماه پریودیم به هم ریخته بود تا یه روز عقب میوفتاد ... شما ماه چهارم کار خاصی کردین که شد؟؟مثلا ویتامینی؟ یا کار دیگه ایی؟؟ .
par_parvaz_man عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 732 منم پریودم بهم ریخت ماه آخر که خونریزیم خیلی کم بود دو روزم عقب انداختم... و چون تجربه نداشتم فکر می ... آره کار خوبی میکنی
par_parvaz_man عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 732 شما ماه چهارم کار خاصی کردین که شد؟؟ مثلا ویتامینی؟ یا کار دیگه ایی؟؟ نه فقط از زمان اقدام قرص اسید فولیک خوردم بعد رابطه ام زود بلند نمیشدم یکم پاهامو بالا نگه میداشتم
aros_darya مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 2925 نه فقط از زمان اقدام قرص اسید فولیک خوردم بعد رابطه ام زود بلند نمیشدم یکم پاهامو بالا نگه میداشتم منم چهار ماهه فولیک اسید میخورم .