2777
2789

وا بچه ها ازخودم بدم میاد نمیدونم چیکارکنم کم مونده سی سالم بشه هنوزراهموپیدانکردم این اوخر بااینکه همسرم مخالف ارایشگری بود پونزده ملیون دادم دوره رنگ ومودیدم اونم چه دوره ای کلا۶جلسه بود و رنگ معمولی و ترمیم دکلره و مش کلاهی رو برامون نگف ،گف مش کلاهی منسوخ شده توسالن من، بقیشم پشتیبانی میاین رومشتریام میبینین حالاقبلا روسری میفروختم درحد یک جین دوجین ب فامیل و اشنااگه اون پولو روسری میخریدم بخداالان درامدم داشتم بابچه کوچیک شلووووغ یک ونیم ساله نمیتونم برم پشتیبانی مدلم پیدانکردم هی تمرین کنم خلاصه نمیدونم کی قراره من بافکرکاری انجام بدم ابروم رفته توفامیل ازاونجایی ک هیچ کاری روب اخرنمیرسونم دیگه خدایی ازن نوبربودخیلی خیلی ناراحتم الانم دوست دارم برم روانشناسی بخونم چون واقعاعاشق این رشتم بلمه روان خودمم بهترشد

این شاخه اون شاخه نپر یچیزیو تاتهش برو اولش عادیه نتیجه نده طول میکشه

الا نمیتونݥ ی ترکیب رنگ کنم چون پشتیانم نرفتم پسرمم انقدشلوغه واذیت کن دلم نمیادبدم ب مامانم😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.