2777
2789

پسرم کلاس دومه واقعا انگار هیچی متوجه نمیشه امتحان ریاضی افتضاح داده امتحان فارسی و نگارش روهم همینطور دارم دیونه میشم انگار متوجه سوال نیست چکار کنم خوب بشه تمرین زیادی هم باهاش میکنم برای درس ریاضی خوبه کلاس چرتکه بنویسم

چرا بلد نیست؟؟ بجای کلاس چرتکه ی مشاوره ببر تست ای کیو و دقت و اینا بگیر ازش ... خودتم توجه کن ببین غلطاش از رو نابلدیه یا بی دقتی؟؟ بعدش چقدر کار میکنی باهاش؟ چجوری کار میکنی؟؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم دومه

هفته اول سال معلمش گفت اصلا سوالارو شما براشون نخونید بزارید خودشون بخونن الان دیگه دخترم خودش میخونه حل میکنه

شمام براش نخون

نکونه سوال از کانالا بردار براش تمرین کن کم کم متوجه میشه

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

نه چرتکه خوب نیست اصلا فقط تکنیک حفظ میکنن مفهوم عددها رو دیگه نمیفهمن. با معلمش حرف زدی؟ شاید اختلال خوندن یا نوشتن داره اگه شفاهی ازش بپرسی درست جواب میده؟

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

باید بیشتر دقت کنه من با پسرم جمع فرآیندی مشکل داشت کار کردم و چند روز روزی ۳ یا ۴ تا ازش خواستم حل کنه الان خوب شده حتی ساعتها رو هم خوب یاد نگرفته بود الان اونها رو هم خوب بلده 

چرتکه خوبه  ولی ممکنه بیشتر گیج بشه بزار تابستون بره بعضی مدرسه ها خودشون یادشون میدن 

خواهر زاده من حتی نمیتونخ بخونه.مشکل داره و گفتن دوباره بزارش کلاس اول.نمیدونم بازیو خوب یاد میگیره اما درسو نه

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
نه چرتکه خوب نیست اصلا فقط تکنیک حفظ میکنن مفهوم عددها رو دیگه نمیفهمن. با معلمش حرف زدی؟ شاید اختلا ...

عزیزم اختلال خوندن و نوشتن راهی هست رفع بشه؟

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

پسر بزرگم خودش تمام کاراش رو خودش انجام میده اما من تمام وقت از مدرسه میاد کنارش باهاش تمرین میکنم ببخشید مشاوره کجا ببرم هنوز با معلمش صحبت نکردم اما برگه امتحانی رو امروز داده واقعا ناراحت شدم میترسم همین طوری پیش بره سال بعد رو هم دوباره دوم بخونه 

پارسال چه طوری بوده ؟ تابستون باهاش کار کردی ؟ باید ببینی ایراد کار کجاست به نظرم کلاس چرتکا مشکلتو حل نمیکنه بچه ای که توی کار خودش مونده باید بره یه روش جدید هم یاد بگیره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پسر بزرگم خودش تمام کاراش رو خودش انجام میده اما من تمام وقت از مدرسه میاد کنارش باهاش تمرین میکنم ب ...

عزیزم درس به درس باهاش تمرین کن

من هرشب یه صفحه ریاضیشو ریزو درشت بهش توضیح میدم

هرهفته هم معلمش کاربرگ میده قبلش نمونشو حل میکنم اخرسر میدم خودش برگه رو حل میکنه

باهاش زیاد تمرین کن

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

کلاس اول معلم خیلی جدی نمی‌گرفت فقط می‌گفت دوم راحته نمره هارو هر جور بود خیلی خوب داد .اماامسال به ...

از نظر یادگیری ب نظر خودتون تو سال ادل چطو بود

حروف و خوب یادگرفته

میتونه همون کتاب اولش رو بخونه

اعداد تا۱۰رو میتونه با دست جم و تفریق کنه

با همسالاش چطوره

از لحاظ هوشی هم سطح همسالاش هست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون