2777
2789

یه وکیل خوب خانوادگی در بندرعباس می خوام چون در بندرعباس زندگی می کنم اما می خوام به عنوان بهترین وکیل خانواده در بندرعباس بین مردم شناخته شده باشه... کسی می شناسه آیا؟

سلام عزیزم بندرعباس زیاد وکلای خوبی من ندیدم اما یه پرونده کیفری برای همسرم که کارمند هست پیش اومده بود رفتیم پیش دکتر اصبحی. شوهرم استرس داشت اما بعد سه ماه مشکلمون رو حل کردن و تبرئه شد همسرم. یه سر بزنید بهش نتیجه وکالتشون تو پرونده ما عالی بود در نهایت. شمارش رو ندارم اما داخل گوگل سرچ کن میاد عزیزم. آقای دکتر اصبحی وکیل بندرعباس 

سلام عزیزم. پدرم چنتا مشکل حقوقی داشت بندرعباس که با وکلای زیادی سر و کار داشتیم چون منم حقوق خواندم باهاش میرفتم دفتر وکلا. بین این همه فقط دو تا وکیل کاربلد ما دیدیم که کارشون رو خوب بلد بودن و تونستن کارمون رو پیش ببرن و نتیجه بگیریم در نهایت. اسامیشون برات می‌نویسم گلم🙂 

آقای اصبحی

خانم اسکندریان

خانم فارابی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه پرونده کیفری پیچیده داشتم که احتمال زندان رفتن توش زیاد بود و استرس زیادی به خودم و خانوادم وارد کرده بود. یکی از آشناها دکتر بهروز اصبحی، وکیل پایه یک دادگستری در بندرعباس رو به من معرفی کرد. پرونده ام رو به سختی قبول کردند و ابتدا همه جزئیات رو با دقت بررسی کردند. تجربه و تسلطشون باعث شد استرسم خیلی کمتر بشه. تمام مراحل پرونده رو به روشنی و با حوصله برام توضیح دادن و در دادگاه کاملا حرفه ای عمل کردند و راه حل های منطقی ارائه دادند. ارزش کارشون واقعا قابل قیمت گذاری نیست و هر چی گرفتند حلالشان باشد. خدا را شکر با کمک و تلاش ایشون بالاخره پرونده مختومه شد. داشتن یک وکیل خوب و حرفه ای در شرایط سخت مثل من خیلی ارزشمنده و من از انتخابم کاملا راضی هستم. به جرات می تونم بگم ایشون جزو سه تا از بهترین وکیل های بندرعباس و حتی استان هرمزگان هستند.