الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معمولا دو سه روز بعد از تموم شدن پریود تخمک گذاری اتفاق میوفته اما باز بستگی به دوره هاتون داره من خودم یه اپلیکیشن دارم اون برام محاسبه میکنه به خصوص برای کسایی که پریود منظم ندارن خیلی کاربردیه
چه اپلیکیشنی من چند ماه کیت میگیرم اما درست نشون نمیده
مال من هرلایف اپ مخصوص سلامت بانوان یه تقویم پریود که همه چیزو در مورد زمان پریود بعدی تایم تخمک گذاری و ... نشون میده من چک کردم زمانی که میگفت تخمک گذاری کیت زدم مثبت شد
من پریودم گاهی عقب جلو میشه برای همین دقیقا نمیدونم چجوریه میشه عکس اپشو بفرستید دانلود کنم؟ ایرانیه ...
بله عزیزم ایرانیه کاملا رایگان و امکاناتشم نسبت به اپلیکیشن های مشابه خیلی بیشتر این بنفش لوگو هرلایف میتونی از گوگل پلی و بازار دانلود کنی یا مستقین از این لینک
ممنونم بعد چجوری باید باهاش کار کنم یه توضیحی بهم میدی؟
خیلی سادس کار کردن باهاش به این صورت که روز اول پریودم رو ثبت میکنم مثلا 5 ام پریودم شروع میشه ثبتش میکنم بعد مشخص میکنم که طول دوره ام ۷ روزه هست خودش مشخص میکنه اگه حالا زودتر تموم شد میتونین دستی وارد کنید بعد از چند دوره نشون میده تخمک گذاری کیه pms چه زمانیه باز اگه سوالی داشتید این راهنمای استفاده از هرلایف